Drama CAMPIOANELOR olimpice. Cătălina Ponor: Medaliile de AUR de la Atena au COCLIT

Au trecut 10 ani de la momentul în care echipa de gimnastică feminină a României cucerea aurul la Olimpiada de la Atena, iar acum, la un deceniu de la eveniment, gimnastele noastră trăiesc un şoc. Medaliile pe care le-au primit atunci s-au înnegrit.

25 iun. 2014, 18:22
Drama CAMPIOANELOR olimpice. Cătălina Ponor: Medaliile de AUR de la Atena au COCLIT

Cătălina Ponor a câştigat trei medalii de aur la Olimpiada de la Atena, naţionala de fete a României devenea campioană olimpică pe echipe, iar Monica Roşu devenea campioană olimpică la sărituri.

La 10 ani de la acel moment ancheta reporterilor wowbiz.ro scoate la iveală faptul că făuritorii medaliilor de aur şi-au bătut joc de sportivi, oferindu-le acestora nişte obiecte care astăzi s-au înnegrit. „Mi-aş fi dorit să arate impecabil. E munca mea de ani de zile şi mi-aş fi dorit să o păstrez intactă. Toate medaliile din Grecia au coclit! Măcar de-ar părea murdare…îmi pare foarte rău de ele. Mama a fost cea care şi-a dat seama. Ea avea grijă de ele cât timp eu am fost plecată în cantonament. Mi-a spus că cele de la Olimpiadă au coclit şi s-au făcut urâte.

Când am ajuns casă, am rămas şocată. Am înţeles că şi fostele mele colege au medaliile coclite. Chiar şi cele de la canotaj au păţit la fel„, a povestit Catalin Ponor, la Ştirile Kanal D.

Citeşte şi Catalina Ponor, anunţ SURPRIZĂ despre NUNTA cu Tommy Ramos