Drama CASNICEI de la MASTERCHEF. „Nu voiam să fac publică problema, dar…”. Vezi anunţul de pe Facebook

Nicoleta Matea a devenit cunoscută drept "Casnica de la Masterchef", după ce a participat la prima ediţie a concursului de gătit. Ea s-a căsătorit în vara anului trecut cu Sebastian Petre, însă acum trece prin momente deosebit de grele.

RomaniaTV.net
29 apr. 2014, 13:00
Drama CASNICEI de la MASTERCHEF. „Nu voiam să fac publică problema, dar…”. Vezi anunţul de pe Facebook

Nicoleta Matea şi Sebastian Petre s-au căsătorit vara trecută, însă au stat mai mult despărţiţi, soţul „Casnicei” plecând în Italia la scurt timp după nuntă, unde ar fi fost arestat pentru furt. Pentru frumoasa brunetă viaţa a mers mai departe şi a prins un contract avantajos pentru un pictorial sexy în Playboy şi chiar a fost văzută într-un restaurant cu Florin Salam, ceea ce înseamnă că s-a făcut remarcată.

Citeşte şi Nicoleta Matea este de NERECUNOSCUT. Vezi cât este de SLABĂ acum şi de ce a ajuns aşa

Nicoleta a anunţat, marţi, pe Facebook, că se va despărţi de soţul ei şi în acte. „Eu si sotul meu am decis sa divortam. Distanta se pare ca si-a spus cuvantul, iar intre noi au intervenit destule divergente in timp. Nu as fi dorit sa fac publica aceasta problema, dar m-am simtit datoare cu o explicatie fata de prietenii care si-au dat seama de tristetea mea. Sper sa imi fiti alaturi in continuare, asa cum si eu voi fi alaturi de voi. Va multumesc”, a scrist bruneta pe contul ei de Facebook.