Drama celui mai DOTAT bărbat din lume

Un bărbat din China, în vârstă de 53 de ani, a uimit o lume întreagă şi, mai ales, pe medici. Este cel mai dotat bărbat din lume, dar trăieşte o adevărată dramă de zece ani încoace.

RomaniaTV.net
08 apr. 2012, 12:19
Drama celui mai DOTAT bărbat din lume

Bărbatul are cei mai mari sâni masculini. „E foarte supărător pentru el, mai ales când munceşte. Prestează muncă fizică în fiecare zi, iar sânii atât de mari îl deranjează cumplit. Cei care l-au văzut, probabil au râs de el. A trebuit să poarte o haină groasă tot timpul. Indiferent cât de cald era afară”, a explicat doctorul Zhang, potrivit libertatea.ro.

Sânii lui Guo Feng au început să crească în urmă cu zece ani. „La început, nu prea mi-a păsat, pentru că mă şi îngrăşasem. În ultimii ani, lucrurile au scăpat de sub control. Nimeni nu mă poate ajuta. Mi-am cheltuit toţii banii prin spitale, pentru diverse controale şi analize. Dar nu e nici o soluţie”, a mărturisit Feng.

Situaţia chinezului este considerată o ciudăţenie medicală. Doctorii spun că nu au acţionat prin nici o intervenţie chirurgicală, deoarece încă nu au găsit cauza problemei.