DRAMĂ. Cinci copii au murit într-un incendiu în Marea Britanie, o femeie este bănuită de crimă

Cinci copii având vârstele între cinci şi zece ani au murit, vineri, într-un incendiu produs într-o locuinţă din centrul Marii Britanii, în timp ce un al şaselea a fost rănit şi transportat la spital, conform poliţiei care a reţinut o femeie bănuită de crimă în urma acestei drame, relatează AFP.

RomaniaTV.net
11 mai 2012, 15:52
DRAMĂ. Cinci copii au murit într-un incendiu în Marea Britanie, o femeie este bănuită de crimă

„Poliţia poate confirma că cinci copii au murit” într-un incendiu din Derby, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

„Un copil în vârstă de 13 ani a fost transportat la spitalul din Birmingham (centru) pentru a primi îngrijiri specifice”, iar doi adulţi care se găseau în interiorul casei în momentul incendiului nu sunt grav răniţi, a adăugat purtătorul de cuvânt.

O femeie de aproximativ 20 de ani, bănuită de uciderea celor cinci copii, a fost reţinută, a declarat un oficial al poliţiei locale, Steve Cotterill, fără a preciza însă identitatea sau legătura parentală a acestei femei cu victimele.

Poliţia a insistat asupra faptului că nu va exclude nici o altă eventuală cauză a acestui incendiu. „Momentan, avem o abordare foarte, foarte deschisă asupra cauzei incendiului”, a menţionat Cotterill.