Drama cutremurătoare a lui Leonard Miron. Motivul dureros pentru care nu îşi iartă tatăl nici după moarte: „Nu a fost ceva impus de mama!”

Leonard Miron a oferit detalii cutremurătoare despre copilăria sa și impactul devastator al violenței tatălui său, care își bătea crunt soția, ajungând la extreme care au dus la pierderea unei sarcini.

13 dec. 2023, 14:19
Drama cutremurătoare a lui Leonard Miron. Motivul dureros pentru care nu îşi iartă tatăl nici după moarte: „Nu a fost ceva impus de mama!”
Drama cutremurătoare a lui Leonard Miron. Motivul dureros pentru care nu îşi iartă tatăl nici după moarte: "Nu a fost ceva impus de mama!"

Drama cutremurătoare a lui Leonard Miron. Trauma pe care fostul prezentator TV a trăit-o în acele momente dificile ale copilăriei își pune amprenta și astăzi asupra vieții sale.

Citeşte şi: Scandal fără precedent la Vocea României! Revolta fanilor: „Data viitoare faceţi SMS-urile României!”

„Tata a fost un om violent, agresiv, a avut probleme cu alcoolul și jocurile de noroc. Primii ani la Galați au fost marcați de lucrurile astea extrem de dure și de traumatizante. Asta a fost motivul principal pentru care, atunci când am crescut, eu am creat distanța dintre mine și el. Nu a fost ceva impus de mama. Oricât de mult au încercat ai mei să șteargă amintirea bătăilor pe care le lua mama în fața mea. Mama era însărcinată, iar tata o bătea. Îi sărea cu picioarele pe burtă și evident că a pierdut sarcina… Lucrurile astea nu se șterg. A fost un refuz al meu să mă uit la omul ăla așa cum se uitau colegii mei la tații lor”, a spus Leonard Miron pentru Fanatik.

Citeşte şi: Larisa Drăgulescu, dezvăluiri cutremurătoare. Ce s-a întâmplat când colegii fiului ei au aflat că mama lui face filme pentru adulţi

„Mama se chinuia să mă crească cu un salariu, stăteam patru oameni într-un apartament cu două camere.  Tata a venit să pledeze împotriva măririi pensiei alimentare. Apoi, în 1988, când făceam armata la Focșani, a venit și mi-a cerut să îi semnez un act prin care să declar că stau cu el, ca să-și poată păstra apartamentul. Ultimul lucru pe care l-a făcut, înainte să moară, a fost să-i trimită lui Mihai Tatulici o scrisoare, prin care îi spunea cât de nerecunoscător sunt. Ce mult se chinuie el din pensie când eu sunt o celebritate. Când a murit am vorbit cu mama și mi-a zis să merg la înmormântare, cu condiția să nu cer nimic după urma lui”, a mai adăugat Leonard Miron.