DRAMĂ FĂRĂ MARGINI pentru Mencinicopschi: Soţia şi fiica AJUNG pe DRUMURI

Viaţa în spatele gratiilor nu este uşoară, în special dacă te frământă ideea că eşti nevinovat. În plus, pe profesorul Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la 8 ani cu executare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, al cărui manager a fost, îl macină şi grija că familia sa riscă să rămână pe drumuri.

05 feb. 2015, 11:12
DRAMĂ FĂRĂ MARGINI pentru Mencinicopschi: Soţia şi fiica AJUNG pe DRUMURI

Nefiind o persoană pretenţioasă, încearcă să se adapteze. Şi-a găsit refugiul în pasiunea sa de-o viaţă: cărţile. Astfel încearcă să-şi abată gândul de la cruda realitate: el-în spatele gratiilor, iar fiica şi soţia sa-la un pas de a rămâne fără acoperiş deasupra capului.

GHEORGHE MENCINICOPSCHI, condamnat la 8 ani de închisoare în Dosarul ICA: Sunt liniştit, voi merge la puşcărie

Casa în care locuieşte familia Mencinicopschi a fost pusă sub sechestru, fiind evaluată la 450.000 de euro. „Nu este un palat. Este o casă cu parter şi mansardă. Ne aşteptăm în orice clipă să vină să ne dea afară. 50% din locuinţă îi aparţine mamei mele. Ideal ar fi ca mama să poată cumpăra şi jumătatea care îi aparţine tatălui meu, dar rămâne de văzut dacă va obţine un credit care să acopere suma, dacă va fi licitaţie. Sincer, încă mai sperăm să nu se ajungă la o astfel de situaţie. Dacă nu va fi altă cale, ne vom muta la mătuşa mea, cumnata mamei mele”, a explicat Ioana, fiica omului de ştiinţă, în vârstă de 28 de ani, care, la rândul ei, are un doctorat în agronomie, scrie ziarulring.ro

Gheorghe Mencinicopschi, OFERTAT de Noua Zeelandă pentru un post de MINISTRU

VEZI ŞI: