Dramă fără margini, şofer român de tir, mort în Germania. Familia e în stare de şoc: „Lucra să mă ţină în facultate… Tăticul meu bun, unde te mai găsesc eu pe tine?”

Un accident teribil, soldat cu decesul a doi şoferi, a avut loc vineri pe o autostradă din Germania. Unul dintre cei care şi-a pierdut viaţa este Laurenţiu Ionel Andreiaş, în vârstă de 50 de ani.

17 oct. 2022, 12:00
Dramă fără margini, şofer român de tir, mort în Germania. Familia e în stare de şoc: „Lucra să mă ţină în facultate… Tăticul meu bun, unde te mai găsesc eu pe tine?”

În clipa fatidică, un tânăr şofer în vârstă de 26 de ani, din Polonia, a pătruns inexplicabil pe contrasens cu SUV-ul VW Tiguan pe care îl conducea, şi s-a izbit violent de tirul condus regulamentar de Laurenţiu.

Accidentul s-a produs pe autostrada federală 214, lângă Fürstenau (districtul Osnabrück), iar ambii bărbaţi au murit pe loc. Autostrada a fost închisă timp de câteva ore pentru procedurile de înregistrare a accidentului și lucrările de curățare a carosabilului, dar în urmă rămâne o dramă fără margini.

Citeşte şi Un român a murit şi altul e în stare gravă după accidentul din Germania provocat de maşina autonomă

Rotalianul.ro a reușit să intre în legătură cu fiica lui Laurenţiu, Maria Ioana, încă şocată de cele întâmplate: „Tăticul meu bun, nu pot să cred așa ceva… Unde te mai găsesc eu pe tine?”.

Lucra ca şofer în Germania ca să mă țină în facultate, în momentul accidentului se întorcea de la muncă probabil. Nu știm prea multe amănunte încă nici noi, fratele meu a ajuns deja acolo, în Germania, dar azi e duminică și nu se poate face nimic. A murit nevinovat, abia împlinise 50 de ani, pe 5 octombrie”, a declarat tânăra.

Trupul neînsuflețit al lui Laurențiu Ionel Andreiaș va fi repatriat în comuna Plosca, judeţul Teleorman, unde locuieşte familia acestuia.

Citeşte şi Român mort în Germania, familie răpusă de durere. Ionuț, tatăl a două fetițe, a vrut să facă o glumă și a căzut de la etaj