Dramă fără margini. Un cunoscut cântăreț de muzică populară își caută mama, care l-a abandonat la naștere. „Doar atâta să știu, că exiști”

Un cunoscut cântăreț de muzică populară, Gabriel Stoica, a povestit drama vieții sale. Artistul în vârstă de 30 de ani o caută pe cea care i-a dat viață și care l-a abandonat la naștere.

05 iul. 2021, 17:39
Dramă fără margini. Un cunoscut cântăreț de muzică populară își caută mama, care l-a abandonat la naștere. „Doar atâta să știu, că exiști”

Gabriel Stoica, un cunoscut cântăreț de muzică populară, a povestit teribila drama pe care o trăiește. Artistul a mărturisit că a fost abandonat la naștere și că se află în căutarea celei care i-a dat viață. Cântărețul a dezvăluit că avea 9 ani, atunci când a realizat că este un copil orfan și că în zadar așteaptă o veste din partea familiei, sau o alinare din partea mamei.

De asemenea, Gabriel Stoica a mai povestit cum muzica a fost singura consolare și a învățat să cânte pentru a-și alina dorul față de mamă.

„Până la vârsta de 9 ani nu m-a căutat nimeni, nu m-a căutat mama, nu m-a căutat tata, nu m-a căutat un frate. Pur și simplu am înțeles că am fost abandonat. În perioada de Crăciun sau mai ales de sărbători vedeam colindătorii prin comună cum cântă, cum se bucură și, practic, de la ei am învățat să cânt și eu. Prin cântec mi-am alinat dorul de mamă. Practic, am tot bătut la uși, dar n-am găsit nimic, absolut niciun răspuns.”, a povestit artistul.

Un cunoscut cântăreț de muzică populară în căutarea mamei

Artistul

de muzică populară, Gabriel Stoica, a mai mărturisit că în ciuda faptului că mama sa l-a abandonat, el nu o urăște și nici nu o judecă, ba dimpotrivă.

„Eu fac toate aceste demersuri pentru a te găsi, mamă dragă! Nu ca să te judec sau a da cu pietre în tine, adică cuvinte grele, doar atâta să știu, că exiști. Eu nu sunt supărat, nu-i chestia că nu te-am iertat vreodată. Sunt trist!” a încheiat cu lacrimi în ochi, artistul, conform DCnews.

Tot ce știe Gabriel despre mama să e că acesta se numește Magdalena Stoica și are 61 de ani. În ciuda eforturilor, artistul nu a reușit să o găsească, însă nu a încetat să spere că într-o zi soarta îi va reuni.