Drama imensă a lui Dorian Popa. Motivul dureros pentru care nu a mers la înmormântarea tatălui său

Dorian Popa este recunoscut ca un om vesel și mereu pus pe glume, dar puţină lume ştie că artistul a trecut printr-o adevărată dramă, pe vremea când era copil.

26 nov. 2020, 16:46
Drama imensă a lui Dorian Popa. Motivul dureros pentru care nu a mers la înmormântarea tatălui său

Dorian Popa are o mulțime de urmăritori pe toate platformele de socializare, este mereu cu zâmbetul pe buze și pregătit întotdeauna pentru fanii săi, însă nimeni nu știe că artistul ascunde o dramă dureroasă.

Dorian Popa, audiat de Poliţie. Ce faptă a comis artisul şi ce sancţiune a primit

Drama imensă a lui Dorian Popa

Părinții lui au divorțat când acesta era copil. Artistul a fost extrem de afectat de acest lucru pe care l-a trăit. Mai mult, tatăl lui a vrut cu orice preț să-l îndepărteze pe acesta de mama lui și chiar l-a șantajat emoțional, oferindu-i o mașină și spunându-i să nu mai păstreze deloc legătura cu cea care i-a dat viață. Artistul i-a înapoiat mașina la scurt timp, iar într-un timp la fel de scurt, tatăl său a murit.

Cât câştigă Dorian Popa într-o lună. Artistul a publicat dovada pe o reţea socială

N-a mers la înmormântarea propriului său tată

Dureros este faptul că artistul nu a fost la înmormântarea propriului său tată, iar la un moment dat, acesta a vorbit deschis despre cele întâmplate. „El nu ne mai ajuta, nu mai ținea cu familia, nu mai dădeai de el. Mai vorbeam oarecum. Mi-a zis dacă vreau să-mi dea o mașină. El voia să mă atragă de partea lui. El voia să nu mai vorbesc cu mama. Mi-a zis apoi că dacă nu îi aduc mașina înapoi o declară furată. I-am dus mașina înapoi și de atunci nu am mai vorbit. Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. L-am iertat, dar am avut de muncă și nu am mers”, a spus Dorian Popa.