Dorian Popa, audiat de Poliţie. Ce faptă a comis artisul şi ce sancţiune a primit

Dorian Popa a fost chemat la Poliție după ce a fost reclamat că încalcă regulile de circulație. La a doua abatere, artistul va fi sancționat.

14 oct. 2020, 13:27
Dorian Popa, audiat de Poliţie. Ce faptă a comis artisul şi ce sancţiune a primit

Dorin Popa a staționat greșit, iar unul dintre fanii săi l-a reclamat la Poliţie. Artistul a ajuns la secție pentru a-și motiva fapta şi a primit doar o avertizare.

„Am mers, am dat cu subsemnatul, nu am fost amendat (…) am fost avertizat verbal, la a doua abatere ești amendat”, a spus Dorian Popa.

Cât câştigă Dorian Popa într-o lună. Artistul a publicat dovada pe o reţea socială

Recent, Dorian Popa a contribuit la cadoul inedit pentru iubita sa. Claudia Iosif și-a luat un Mercedes-Benz Clasa E Cabriolet care valorează între 30.000 de euro și 50.000 de euro.

„Decapotabila este a nevestei. Eu mi-am luat o mașină mare, de muncă, asta este a soției și am venit și noi să ne bucurăm de această singură zi liberă – Îi mulțumim Lui Dumnezeu că, printre zilele de muncă mai avem și zile în care ne putem bucura de ceea ce ne oferă tot Doamne – Doamne. (…) Este jumate, jumătate! Jumătate este cadou din partea mea și jumătate este munca ei. Suntem un cuplu mai modern și nu ne ascundem cu chestia asta. Babs muncește și este o femeie care reușește să adune bănuți, motiv pentru care ne-am unit forțele, exact cum trebuie să facă un cuplu și este un cadou comun”, a dezvăluit Dorian Popa.