Drama IMENSĂ a lui Leo Iorga. Nu mai are bani nici de MEDICAMENTE

Leo Iorga (50 de ani), operat anul trecut pe creier, a urcat pe scenă la nici o lună după ce medicii i-au extirpat o tumoare, pentru că avea nevoie de bani pentru tratament. Din păcate, numărul spectacolelor e din ce în ce mai mic, iar artistul a ajuns la fundul sacului.

09 mai 2015, 16:21
Drama IMENSĂ a lui Leo Iorga. Nu mai are bani nici de MEDICAMENTE

Leo Iorga cântă şi acum, la un an de la operaţie, tot pe scăunel, căci are dureri mari la piciorul drept, grav afectat din cauza tumorii avute pe creier. Medicii i-au recomandat un program  costisitor de recuperare. Din păcate, el nu se prea ajunge cu banii, deoarece spectacolele sunt rare, iar din onorariul primit nu poate acoperi toate cheltuielile legate de sănătate.

Florența Marin, impresara și iubita lui Leo, a vorbit pentru Click despre impasul financiar prin care trece artistul: „El d-abia se descurcă cu banii pentru tratamente. Are încă probleme la un picior, care i s-a înțepenit la scurt timp după operația de anul trecut. Este o perioadă extrem de proastă, e adevărat că toată lumea trece printr-o astfel de criză, însă, la noi, e mult prea acută. Nu înțeleg de ce după atâția ani de muncă, când, practic, am creat de la zero brand-ul Pact, oamenii sunt atât de dezinteresați. Am ajuns să avem maximum două concerte pe lună. Din ce să hrănești cei cinci membri, să ai bani și de tratament și de recuperare și de logistică? Leo suferă mult din cauza asta”.