Drama imensă trăită de Adrian Năstase. „Chiar sufăr! N-am putut să înțeleg asta!” VIDEO

Adrian Năstase, fost premier al României, trăiește o dramă imensă după ce Dinamo, echipa sa de suflet, a ajuns pentru prima dată în istorie în Liga 2.

05 aug. 2022, 16:20
Drama imensă trăită de Adrian Năstase. „Chiar sufăr! N-am putut să înțeleg asta!” VIDEO
Adrian Năstase suferă pentru Dinamo

Drama imensă trăită de Adrian Năstase. Fostul premier al României a recunoscut că suferă pentru clubul din Ștefan cel Mare, care a retrogradat după barajul cu „U” Cluj.

Mohammad Murad vrea să cumpere Dinamo București. Câți bani oferă afaceristul de la „Imperiul Leilor”

Adrian Năstase a dezvăluit la podcast-ul „Altceva” lui Adrian Artene că are o legătură aparte cu Dinamo. „Am început la 7 ani, am făcut înot, volei, handbal, nu la nivel de performanță, ci la nivelul pasiunii vârstei prin care am trecut. M-am bucurat de fiecare dată să descopăr mergând cu bicicleta dimineața la ora 6 venind destul de departe, să joc tenis pe răcoare cu un prieten. Lucrurile acestea au trecut din păcate. Nu mai am genunchii de altă dată. Acum, din păcate, chiar sufăr pentru Dinamo. N-am putut să înțeleg această lipsă de inteligență în necoordonarea mai multor zone în care fiecare a încercat să tragă spuza pe turta lui. S-a pierdut și ocazia de a face mai rapid un teren de fotbal acolo, în Ștefan cel Mare. S-au pierdut ocazii pentru că, practic, unii antrenori aveau antrenori pentru a aduce anumiți jucători. În fine… m-am enervat destul!”, a spus Adrian Năstase.

Cristi Borcea încă are coșmaruri cu eșecurile din perioada Dinamo: „E blestemată să nu ajungă în Champions League. Aș mai fi stat un an în închisoare pentru UCL / Și acum sunt pe pastile”

Fostul premier are şi o explicaţie pentru nivelul la care a ajuns fotbalul românesc. „Dar e adevărat că și Direcția Națională Anticorupție (DNA) a avut un rol destul de important în momentul în care a intervenit și a condamnat mulți dintre finanțatori. Sigur că, în anumite situații, erau și bani gri. Așa e peste tot! Am vrut să facem un fotbal curat și în felul acesta am rămas fără fotbal. Adică, el e curat acum, dar nu prea mai există. Nu mai putem să concurăm cu echipe din Armenia, Georgia, Macedonia. Erau țări care aveau țări cu mult sub nivelul fotbalului românesc. Asta s-a întâmplat pentru că, practic, mecanismul de finanțare pentru fotbal a dispărut. Nu mai avem jucători care să fie transferați în străinătate. Cei care sunt transferați în străinătate nu au jocuri în picioare, nu vin cu forța în picioare necesară, nu se antrenează în formule de echipă”, a mai spus Adrian Năstase.