Dramă în familia Andreei Bănică! Artista a pierdut o ființă dragă: „O parte din inima mea vine cu tine”

Andreea Bănică este în doliu, după ce a pierdut un suflet drag ei. Trecerea în neființă a dărâmat-o pe artistă, care a împărtășit cu fanii ei vestea tristă.

25 ian. 2024, 12:36

Andreea Bănică trece printr-o perioadă extrem de grea și suferă foarte mult, deoarece și-a pierdut patrupedul. Artista a împărtășit cu fanii săi sentimentele apăsătoare pe care le simte în această perioadă.

Citește și: Andreea Bănică are aceleași probleme ca majoritatea femeilor. Diva nu se postează dimineața pe internet fără filtre. ”Nu duceam gunoiul nemachiată”

Andreei Bănică este în doliu, a pierdut o ființă dragă

Andreea Bănică suferă foarte mult în această perioadă. Artistei i-a murit cățelul pe care îl iubea foarte mult iar de o perioadă se simțea foarte rău. După ce simptomele lui s-au agravat până a căzut din picioare, după o vizită la veterinar a murit.

Vestea a fost dată chiar de artistă, într-o notă foarte tristă. Nino și-a dat ultima suflare, lăsând în urma lui numai lacrimi. Cântăreața a publicat mai multe imagini cu animăluțul ei și a scris un mesaj emoționant la postarea pe care a făcut-o.

Rămâi cu bine micuțul meu! Te-am iubit ca pe copiii mei…🙏😔 O parte din inima mea vine cu tine 🖤 Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune!”, a scris cântăreața pe Instagram.

În urmă cu câteva zile, Andreea Bănică vorbea despre faptul că animalul ei de companie este foarte bolnav. Câinele vedetei s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, printre care la rinichi, inimă, coloană vertebrală și chiar și probleme neurologice. Cântăreața a recunoscut atunci că nu mai există nicio soluție pentru a-și salva patrupedul și că înearcă să se împace cu ideea că nu îl va mai avea alături. Ea a mai transmis faptul că nu se poate concentra deloc la activitățile fizice pe care le are din cauza acestei probleme grave.

Suferința lui este și a mea…așa cum am împărțit lucrurile bune, le împărțim și pe cele rele. Nu mă pot aduna, nu mă pot concentra și gândi la nimic. Nino este foarte rău…are foarte multe probleme… Rinichii, inima, neurologic, nu știe de el…coloana praf, piciorul rupt (nu știu cum). Nu se mai poate face nimic din păcate…mă uit la el și mă topesc cu el o dată…”, a scris ea atunci pe Instagram.

Citește și: Andreea Bănică, despre neîntelegerile cu soțul: „M-a deranjat mult, ajungeam să ne certăm foarte des…”