Drama în familia unei actriţe celebre: Ce a păţit Ileana Stana Ionescu

Ileana Stana Ionescu a fost păcălită de falşi brokeri cu zeci de mii de euro, iar casa pentru care a plătit o avere acum un deceniu nu e gata nici acum. Actriţa a fost convinsă de falşi brokeri să invesească 25.000 de euro într-o afacere cu acţiuni, însă a pierdut toţi banii. Hoţii nu au fost prinşi nici până în acest moment, iar actriţa nu poate să-şi recupereze prejudiciul, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
02 apr. 2014, 10:22
Drama în familia unei actriţe celebre: Ce a păţit Ileana Stana Ionescu

Au trecut trei ani de când Ileana Stana Ionescu a fost înşelată de mai mulţi escroci, însă nici până în ziua de azi suspecţii nu au fost prinşi. 

Actriţa a fost păcălită să învesească 25.000 de euro într-o afacere, însă a rămas repede fără toţi banii.

„În decembrie 2011 am primit, soţia mea a primit 20 de telefoane prin care i se oferea să depună banii la ei. Şi am depus şi într-o săptămână au dispărut. Ni s-a spus că nu au fost atenţi, că i-a luat prin surprindere, şi că îi putem recupera dacă mai depunem o sumă mare de bani”, a declarat Andrei Ionescu, soţul artistei.

Nu este singura pagubă a artistei. Ileana Stana Ionescu a vrut să-şi cumpere o casă nouă acum 10 ani. A plătit 50.000 de euro, numai că ulterior firma de construcţii a avut mari probleme cu starea juridică a terenului.

Lucrările de construcţie au fost oprite de mai multe procese în instanţă. Chiar dacă situaţia juridică a terenului s-a clarificat între timp, lucrările nu au fost reluate, iar actriţa şi soţul ei nu se pot muta în casă nouă.