DRAMĂ. Încă un mare sportiv în COMĂ INDUSĂ după o accidentare HORROR. VIDEO

Alex McKinnon, jucătorul echipei australiene de rugby în XIII Newcastle Knights, a fost operat de urgenţă şi plasat în comă indusă după ce şi-a fracturat două vertebre cervicale în timpul unui meci.

26 mart. 2014, 09:27
DRAMĂ. Încă un mare sportiv în COMĂ INDUSĂ după o accidentare HORROR. VIDEO

Gravul accident s-a produs luni, McKinnon aterizând în cap după ce a fost placat de trei adversari de la formaţia Melbourne Storm.

Potrivit conducătorului clubului Knights, Matt Gidley, McKinnon ‘a fost plasat în comă indusă pentru a-l ajuta să se recupereze după operaţie şi pentru ca medicii să se asigure că nu se va mişca’.

‘Radiografiile au arătat că măduva spinării nu a fost secţionată, însă trebuie să se stabilească cu exactitate cât este de afectată’, a adăugat Gidley.

În vârstă de 22 ani, Alex McKinnon a evoluat pentru Australia la nivel de juniori. În ciuda prognosticurilor sumbre, el şi-a mişcat braţul drept.

‘Medicii au precizat că regenerarea şi recuperarea pot dura până la doi ani’, a anunţat anterior clubul său într-un comunicat, în care se mai preciza că jucătorul a fost supus unor radiografii suplimentare, careu au confirmat o ‘devastatoare’ leziune spinală, ce ar putea necesita o nouă operaţie.

Radiografiile efectuate lui Alex McKinnon confirmă fracturile la nivelul vertebrelor cervicale C4 şi C5. Măduva spinării nu este secţionată, dar medicii nu ştiu în ce măsură măduva spinării a avut de suferit„, se arată în comunicatul clubului Newcastle Knights.

Vezi şi Partea HIDOASĂ a fotbalului. Accidentare ÎNGROZITOARE, glezna i s-a rupt ca un vreasc VIDEO

Va trebui să aşteptăm mai multe zile sau săptămâni înainte de a cunoaşte gravitatea accidentării sale„, a adăugat clubul.

Vezi şi Buza unui rugbyst, DESPICATĂ la un meci. Rana este TERIBILĂ, imaginea de COŞMAR FOTO

Jucătorul echipei Newcastle Knights, în vârstă de 22 de ani, a fost transportat la spitalul din Melbourne luni seara, după ce a suferit un placaj violent în care au fost implicaţi trei jucători ai clubului Melbourne Storm.