Drama INCREDIBILĂ a unui mare cascador, ajuns în scaunul cu rotile: „Pentru un bărbat e umilitor”

Unul dintre cei mai mari cascadori din lume, Eddie Kidd, a dezvăluit recent prin ce dramă a trecut, după ce a ajuns într-un scaun cu rotile. Fostul cascador era bătut de soţie, câteodată de faţă cu persoanele care îl îngrijeau.

RomaniaTV.net
15 sept. 2013, 10:49

Într-un interviu emoţionat, Eddie Kidd, un fost mare cascador pe motocicletă, a povestit cum se învinovăţea pe el atunci când soţia sa, Samantha, devenea vioelntă, lovindu-l cu pumnii şi picoarele, atunci când consuma alcool, potrivit The Sun.

Samantha îl lovea peste faţă şi o dată a încercat chiar să-l stranguleze.

Samanha, o fostă stripteuză, a fost trimisă la închisoare în august pentru cinci luni după ce Eddie a dat-o în judecată.

Eddie Kidd, în vârstă de 54 de ani, a fost unul dintre cei mai mari cascadori cu motocicleta de pe planetă. Printre reuşitele sale se numără o săritură peste Marele Zid Chinezesc, învingerea într-o competiţie a fiului marelui Evel Knievel, Robbie, şi o mulţime de cascadorii pentru filme de top de la Hollywood, în anii 80 şi 90.

Un accident teribil, în 1996, i-a încheiat cariera și i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Vorbind pentru prima dată de când soția lui a fot condamnată la închisoare Eddie a declarat că: „Samantha a primit ce a vrut, un divorț. Ea îmi spuea în fiecare săptămână că vrea să mă părăsească, și asta în sine a fost o formă de abuz mental. Dar când a început violența totul s-a schimbat. Ea a început să bea mult și s-a schimbat foarte mult. Mă pălmuia şi mă lovea cu pumnul în piept și brațe, mă sugruma și îmi spunea lucruri oribile. Am iubit-o atât de mult. Cred că încă o mai iubesc. Dar când mă lovea – uneori în fața altor oameni – plângeam în interior și mă gândeam „De ce? De ce îmi faci asta?”.

VEZI ŞI O fetiţă de 6 ani, campioană internaţională de breakdance VIDEO