Dramă. L-a privit pe Marian Cozma murind, acum e pe cale să-şi piardă un ochi

Zarko Sesum, grav rănit în incidentul de la Veszprem în care şi-a pierdut viaţa Marian Cozma, a fost rănit de un suporter sârb la Campionatul European de handbal.

RomaniaTV.net
28 ian. 2012, 15:32
Dramă. L-a privit pe Marian Cozma murind, acum e pe cale să-şi piardă un ochi

La trei ani după ce a fost martorul tragediei în care şi-a pierdut viaţa Marian Cozma, handbalistul sârb Zarko Sesum a trecut printr-un nouă cumpănă. El a fost grav rănit la ochi de către un suporter din propria sa galerie.

Incidentul s-a petrecut la meciul Serbia – Croaţia, din semifinalele Campionatului European de handbal de la Belgrad, când un fan al gazdelor a aruncat o brichetă spre un jucător croat, însă aceasta l-a lovit pe Sesum. Incidentul s-a petrecut în prima repriză a meciului, iar sportivul sârb a fost transportat de urgenţă la spital. Prognosticul medicilor în ceea ce priveşte ochiul drept al handbalistului este rezervat.

În urmă cu trei ani, Zarko Sesum a fost operat la ochiul stâng pentru că a fost rănit în incidentul în care a murit handbalistul român Marian Cozma. Cozma a fost înjunghiat mortal, în februarie 2009, într-un club din oraşul Veszprem. În altercaţie au fost implicaţi alţi doi coechipieri, Zarko Sesum şi Ivan Pesici, grav răniţi şi ei.