Drama lui Codruţ Oprea, poliţistul mutilat de un interlop din Târgovişte VIDEO

De mai bine de doi ani, poliţistul Codruţ Oprea se zbate între viaţă şi moarte. A fost rănit în misiune, în timp ce încerca să prindă traficanţi de droguri. Este ţinut în viaţă datorită medicilor şi a părinţilor care fac eforturi uriaşe. Familia este îngropată acum în datorii, pentru că tratamentul şi hrana specială de care are nevoie Codruţ sunt extrem de scumpe.

RomaniaTV.net
02 mai 2013, 11:59
Drama lui Codruţ Oprea, poliţistul mutilat de un interlop din Târgovişte VIDEO

„Gata tati, gata…gata, iubirea lui taticu”, sunt cuvintele stinse ale unui tată care încearcă să aline suferinţa copilului său. Sau pe a sa. Nici el nu mai ştie pentru că de mai bine de doi ani sunt împreună în această suferinţă.

Viaţa parinţilor lui Codruţ s-a schimbat în momentul în care fiul lor a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost atacat într-un bar de un interlop din Târgovişte. Din septembrie 2010 până acum agentul de poliţie a trecut prin mâinile a zeci de medici din ţară şi din străinătate care îi dădeau şanse minime de supravieţuire. Dar Codruţ s-a încăpăţânat să trăiască.

„Comunicarea mea cu Codruţ este mai mult sufletească, pentru că vorbe nu are, ce ne simţim, cum mă simte, cum îl simt, doar atât”, spune tatăl lui Condruţ pentru România TV.

Codruţ a fost operat de mai multe ori în Austria. A ieşit din comă, dar a intrat în stare vegetativă.

Numai hrana specială pentru Codruţ costă 1.000 de euro pe lună. Părinţii au adunat datorii uriaşe.

Altă hrană nu dat randament, vomită, nu primeşte corpul lui. Am încercat să scoatem substanţele, dar nu a fost posibil„, a mai declarat tatăl poliţistului.

Agresorul lui Codruţ nu a arătat nici urmă de remuşcare, ba dimpotrivă.

Daniel Uţă, agresorul lui Codruţ a fost judecat pentru tentativă de omor şi condamnat în primă instanţă la 12 ani de închisoare, iar apoi în recurs la 10. În tot acest timp, drama lui Codruţ şi a familiei sale se adânceşte.