Drama lui Cristi Borcea. Copiii suferă, fosta soţie n-are voie să-l viziteze la puşcărie, de Paşte

Mihaela Borcea a fost anunţată de conducerea Penitenciarului Poarta Albă că fostul său soţ, Cristi Borcea, nu are dreptul să primească vizite în perioada Sărbătorilor de Paşte.

08 apr. 2015, 08:25
Drama lui Cristi Borcea. Copiii suferă, fosta soţie n-are voie să-l viziteze la puşcărie, de Paşte

Mihaela Borcea ar fi dorit să meargă de Paşte la Penitenciarul Poarta Albă, împreună cu copiii, pentru a ciocni un ou roşu cu fostul său soţ, aflat de mai bine de 13 luni în spatele gratiilor. „Din păcate, Cristi nu are program de vizită, dar eu şi copiii vom fi alături de el cu gândul. Copiii suferă că sunt departe de tatăl lor, dar până la sfârşitul lunii vom ajunge şi la el să-l vedem„, a spus Mihaela Borcea, pentru libertatea.ro.

Citeşte şi Mihaela Borcea este DISPERATĂ. Dezvăluire ŞOCANTĂ despre CRISTI BORCEA

În aceste condiţii, Mihaela Borcea va pleca împreună cu copiii la schi, în Austria. „Profit de cele câteva zile de vacanţă ale copiilor pentru a merge să schiem, dar şi pentru a sărbători Învierea. Nu vom sta foarte mult, deoarece afacerile nu mă lasă să mă rup de cotidian. Vom lua cu noi cozonaci, ouă vopsite, pască şi acolo vom merge la o bisericuţă, pentru că Dumnezeu este oriunde în lume„, a mai spus Mihaela Borcea.

Vezi şi Cum arată CAMERA în care se face SEX în PUŞCĂRIE. Aici şi-a lăsat Borcea nevasta gravidă FOTO