Drama lui Jorge. A avut o copilărie plină de scandaluri şi bătăi: „Mi-a dat un pumn de m-a dărâmat”

Drama lui Jorge. Artistul a cunoscut celebritatea când avea doar 20 de ani, iar de atunci a rămas activ în showbizul românesc. Recent, a vorbit recent despre relația pe care a avut-o cu tatăl său în copilărie, având parte de experienţe traumatizante.

25 apr. 2022, 13:22
Drama lui Jorge. A avut o copilărie plină de scandaluri şi bătăi: „Mi-a dat un pumn de m-a dărâmat”
Drama lui Jorge

Drama lui Jorge. Cântăreţul a recunoscut că relația cu tatăl său nu a fost una atât de bună precum și-ar fi dorit. Se pare că bărbatul care i-a dat viață a fost foarte agresiv cu el în perioada copilăriei, atât verbal, cât şi fizic.

Se pare că Jorge a avut nevoie de consiliere terapeutică specializată pentru a trece peste traumele provocate de părinții săi.

Citeşte şi: Jorge, prins de soţia lui în timp ce o înşela: „Relația noastră a fost foarte zbuciumată”

Drama lui Jorge

„Avea stilul ăsta să mă țină la respect, eu nu știu ce a fost în sufletul lui. Relația cu taică-miu a fost plină de scandaluri, bătăi și exigențe, dar foarte mișto pe toate părțile când venea vorba de vacanțe, tabere. Odată am prins așa curaj să cert cu el, pentru că eram mare, mi-a dat un pumn de m-a dărâmat.

Mi-a spus o singură dată că mă iubește, când am fost la Pop Stars în 2003. Eu dacă văd un copil lovit, eu om la 40 de ani plâng, eu când mă gândesc să lovești un copil, este cel mai urât lucru pe care poți să-l faci. Ce putere are acel copil să-ți răspundă. Am lucrat mult timp la terapie în privința relației cu tata și mama”, a declarat el.