Drama lui Mihăiţă Neşu: S-a dus în scaunul cu rotile la penitenciar

În urmă cu trei săptămîni, Mihăiţă Neşu a venit la Bucureşti împreună cu George Ogăraru, după ce a decis să rupă defintiv conturile cu U Cluj. Astfel, după o vizită în Ghencea, însoţit de fostul antrenor al “şepcilor roşii”, fostul fotbalist al roş-albaştrilor a decis să accepte propunerea lui Gigi Becali pentru continuarea unui tratament la Bucureşti.

04 apr. 2015, 09:46
Drama lui Mihăiţă Neşu: S-a dus în scaunul cu rotile la penitenciar

„Mihăiţă Neşu a acceptat propunerea lui Gigi Becali. El e cazat la un hotel lîngă stadionul Ghencea şi va efectua un tratament timp de două luni”,a dezvăluit Duckdam pentru www.fanatik.ro. De asemenea, Neşu a fost vizitat la locaţia unde locuieşte temporar în Capitală de mai mulţi colegi de-ai săi de generaţie.

O nouă DRAMĂ pentru MIHAI NEŞU. Dezvăluire ŞOC a lui George Ogăraru

Surse din anturajul fostului internaţional au dezvăluit pentru FANATIK.RO că Mihăiţă Neşu a avut ideea, la finalul vizitei, să îi ceară permisiunea lui Mihai Stoica să îl viziteze la închisoare la Jilava, iar Meme a acceptat pe loc propunerea venită de la acesta. Însoţit de cîţiva prieteni, omul care în ultimii ani se tot luptă să învingă problemele medicale, a stat timp de aproape o oră de vorbă cu personajul care a fost ca un tată pentru majoritatea jucătorilor din Ghencea.

Neşu şi Mihai Stoica s-au bucurat enorm să se revadă chiar dacă acest lucru s-a întîmplat la închisoare. Întîlnirea a durat aproximativ o oră, iar ambii au depănat amintiri, iar în momentul în care s-au văzut în postura respectivă, deşi au încercat să se abţină, în cele din urmă lacrimile au apărut pe feţele lor. Meme a ţinut enorm la MIhai, iar el a ştiut mereu acest lucru”a dezvăluit un apropiat al fostului internaţional.