Drama mamei care îşi caută de 19 ani fiica dispărută. Mărturisirile cutremurătoare ale femeii VIDEO

Cazul celor două fete dispărute la Caracal a readus în discuţie unul vechi de 19 ani, o dispariţie care a avut loc tot în zonă. Mama Mihaiele Geanina Genes s-a destăinuit unui reporter România TV.

31 iul. 2019, 19:56
Drama mamei care îşi caută de 19 ani fiica dispărută. Mărturisirile cutremurătoare ale femeii VIDEO

„Fata era cu un prieten din Caracal. El știe tot. Noi l-am dus la Poliție. La Poliție, pe vremea aia era Mitrache. Când l-am dus la poliție, Mitrache l-a băgat prin față, pe unde eram noi și l-a scos pe partea cealaltă. Noi așteptam ca proștii la ușă. Era pe stradă cu el acolo, pe Petre Puican. L-am întrebat pe el unde este fata și el a spus că nu știe. Am făcut dosar la Poliție, am fost și la Slatina… Și ei veneau să ia informații de la noi pe vremea aia”, povesteşte mama Geaninei.

Citeşte şi Alexandra Măceşanu, căutată de politişti în podul unei case din Caracal la îndemnul unei CLARVĂZĂTOARE VIDEO

Pe site-ul poliției scrie că ultima dată Mihaiela Geanina Genes a fost văzută la Milano. Mama acesteia spune: „Așa am înțeles și noi, că după 4 luni a dat un telefon, am întrebat unde este și mi-a zis că este în Italia, în Milano, am întrebat-o ce face acolo și ea mi-a zis că face curățenie. Și eu, că nu trebuia să-i zic nici eu treaba asta, i-am zis „Vezi că l-am dus pe Silviu la Poliție și lumea vorbește că ești prostituată”. Am vorbit timp de o săptămână cu ea la telefon. După ce i-am zis treaba asta n-a mai sunat.. Și într-o noapte am primit telefon pe fix, pe la 2 noaptea. Am săltat receptorul și se auzea în telefon exact ca și cum te strânge cineva de gât. Vreo 10 minute am stat la telefon, strigam „Geani!Geani!” și până la urmă am închis telefonul. Și de atunci… soțul a mai umblat, ce cadavre se găseau prin Grecia, prin afară…veneau și ne luau ADN-ul„.

Mama Geninei s-a referit şi la situaţia recentă de la Caracal: „Am fost terminată, am fost terminată. Când am văzut și fotografia ei pe televizor… Ce să vă spun… Eu în toți anii ăștia am așteptat, că poate o veni, poate o fi plecată. Noi am dus dovezi și ei nu au făcut nimic. Dosarul l-au făcut pierdut. L-au făcut pierdut că ne-au zis că sunt implicați oameni mari„.