Alexandra Măceşanu, căutată de politişti în podul unei case din Caracal la îndemnul unei CLARVĂZĂTOARE VIDEO

Poliţiştii au descins miercuri la prânz o casă din Caracal după ce au fost sesizaţi de o femeie care primise un mesaj că Alexandra, fata de 15 ani dispărută în urmă cu şapte zile, s-ar afla într-un pod, la câteva case distanță de locuința lui Gheorghe Dincă. În urma verificărilor, fata nu a fost găsită în acel loc. De asemenea, jurnaliştii au descoperit că femeia care a alerta poliţia primise mesajul pe Facebook de la o clarvăzătoare româncă din Cipru.

RomaniaTV.net
31 iul. 2019, 11:12
Alexandra Măceşanu, căutată de politişti în podul unei case din Caracal la îndemnul unei CLARVĂZĂTOARE VIDEO

O femeie din Caracal a primit un mesaj pe Facebook în care se spune că Alexandra ar fi în viață și că trebuie căutată în podul unei case părăsite din apropierea casei lui Gheorghe Dincă. Persoana care a trimis mesajul avertiza că fata este legată acolo și riscă să moară de foame.

„Faceți ceva, Alexandra trăiește, este în podul unei case, legată. La trei case de casa criminalului. O casă părăsită cu sălcii pletoase. Are și fân în pod este acolo. Faceți ceva sau va muri de foame sau de sete”, este mesajul primit de femeia care a anunțat poliția de la „clarvăzătoare”.