Drama Mariei Dragomiroiu. Vezi ce se ascunde sub zâmbetul cântăreţei

Zâmbetul larg afişat întotdeauna de îndrăgita interpretă de muzică populară Maria Dragomiroiu ascunde de fapt mai multe traume pe care le poartă pe umeri încă din copilărie.

RomaniaTV.net
27 iun. 2012, 06:08
Drama Mariei Dragomiroiu. Vezi ce se ascunde sub zâmbetul cântăreţei

Maria Dragomiroiu este o artistă de succes şi o persoană jovială, însă dincolo de aparenţe viaţa ei ascunde o adevărată dramă. Interpreta a mărturisit într-o emisiune TV că poartă zi de zi în suflet tristeţea amintirilor negre din perioada copilăriei, peste care nu a putut trece nici măcar cu ajutorul psihologilor. Motivul principal: tatăl violent.

Eu nu am dreptul să fiu supărată pe tatăl meu, a fost un om cinstit, dar nu am reușit să-l înțeleg. A avut grijă de noi, de copii, dar nu am înțeles niciodată răutatea lui. Era violent, iar peste asta nu am putut trece. În fiecare zi îmi vin în minte acele imagini. Am fost și la psiholog, dar nu am reușit să trec peste„, a povestit Maria Dragomiroiu, la Happy Hour.

Cu lacrimi în ochi, interpreta a povestit că de mai multe ori a reuşit în ultimul moment să o împiedice pe mama sa să îşi pună capăt zilelor, dar a precizat că se simte şi vinovată că nu a lăsat-o să plece de acasă.