Drama milionarului găsit ÎMPUŞCAT în cap. Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre omul de afaceri

Paul Tudora, afaceristul găsit împuşcat în cap joi, în propria locuinţă, era extrem de abătut, după ce soţia sa pierduse un copil la naştere, iar tatăl său rămăsese imobilizat la pat. El a fost găsit fără suflare de către menajera sa, dar poliţiştii de la Serviciul Omoruri nu exclud nici posibilitatea ca bărbatul să se fi împuşcat accidental.

25 apr. 2014, 08:58
Drama milionarului găsit ÎMPUŞCAT în cap. Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre omul de afaceri

Paul Tudora era măcinat de mai multe probleme în familie. Potrivit cancan.ro, el şi soţia au pierdut un copil, după ce una dintre cele două gemene pe care le aşteptau a murit la naştere. Ulterior, Paul Tudora a primit o nouă lovitură: tatăl său a rămas imobilizat la pat.

Cu o zi înainte de tragedie, Paul Tudora şi-a adunat toţi nepoţii care locuiau în bloc cu el şi le-a spus că vrea să se retragă o perioadă. În plus, le-a împărţit fiecăruia dintre ei sarcinile pentru a-i prelua afacerile.

Joi, Paul Tudora a fost găsit mort în biroul său, cu arma de vânătoare alături. Descoperirea a fost făcută de menajera familiei.

Anchetatorii au ridicat mai multe probe, printre care documente şi puşca de vânătoare pe care Paul Tudora o deţinea legal. Deocamdată, nu a fost găsit niciun bilet de adio.

Paul Tudora, în vârstă de 44 de ani, era căsătorit şi avea o fetiţă. Deţinea afaceri în domeniul imobiliarelor, dar şi în construcţii.

Citeşte şi Om de afaceri, găsit împuşcat în cap, în Capitală. Sinuciderea este prima ipoteză a anchetatorilor