Om de afaceri, găsit împuşcat în cap, în Capitală. Sinuciderea este prima ipoteză a anchetatorilor

Un bărbat a fost găsit împuşcat în cap în Capitală, joi dimineaţă. Autorităţile au fost alertate de fosta soţie a acestuia, femeia fiind cea care l-a găsit. Prima ipoteză este aceea a unei sinucideri, mai ales că omul de afaceri suferise în ultima vreme de depresie.

RomaniaTV.net
24 apr. 2014, 06:48

Incidentul s-a produs într-o locuinţă din zona 1 Mai. Fosta soţie a bărbatului împuşcat în cap a sunat la 112 şi a spus autorităţilor că soţul ei este mort şi arma este lângă el.

Citeşte şi Sinucidere ŞOCANTĂ lângă Timişoara. Un bărbat s-a ÎMPUŞCAT în cap cu arma fiului său

O echipă de la secţia Omorurui s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări şi urmează să stabilească dacă este vorba despre o sinucidere, un accident sau dacă bărbatul a fost împuşcat de altcineva.

„Este vorba de un barbat de 44 de ani, iar din ce ne-a relatat fosta sotie, pe fondul unei depresii pe care acesta o avea, s-ar fi impuscat in cap cu arma de vanatoare detinuta legal. A venit ea cu un prieten si l-au gasit decedat. Nu ar exista indicii ca ar fi vorba de omor”, a declarat, la România TV, Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt Politia Capitalei.

Potrivit România TV bărbatul era prietenul cel mai bun al tenismenului Florin Segarceanu. Omul de afaceri se învârtea în lumea bună a Capitalei.


loading...
Partenerii noștri