Drama neștiută a Andrei Marinescu, de la „Visuri la cheie”! Arhitecta este în culmea disperării. „Trăiești cu frica că orice se poate întâmpla”

Andra Marinescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați arhitecți din țară. Însă foarte puțini români știu drama prin care trece vedeta de la ”Visuri la cheie”.

01 mart. 2024, 22:35
Drama neștiută a Andrei Marinescu, de la „Visuri la cheie”! Arhitecta este în culmea disperării. „Trăiești cu frica că orice se poate întâmpla”

Drama neștiută a Andrei Marinescu, de la „Visuri la cheie”! În urmă cu ceva timp, arhitecta a decis să pună punct relației pe care o avea de șase ani cu un bărbat care, din păcate, nu a putut să accepte că totul s-a terminat.

Citește și Ce face Maria Marinescu, după ce a ‘dispărut’ din showbiz. Dezvăluiri despre colaborarea cu Carmen Iohannis: „Multă lume a observat”

Drama neștiută a Andrei Marinescu, de la „Visuri la cheie”!

La scurt timp după despărțire, bărbatul a început să o terorizeze pe Andra Marinescu care acum trăiește cu teama că i se poate întâmpla ceva rău în orice moment.

„Din păcate, uneori apar și norii de furtună. Este adevărat că fără ploaie nu apare curcubeul, însă momentan nu prea se văd semne că norii s-ar risipi… este o perioadă destul de agitată, o perioadă în care mi-aș dori să fie liniște pe plan personal, însă uneori, oamenii în care ai avut încredere și în care ai investit suflet, aleg să te rănească. Am ajuns, din nefericire, să trăiesc cu teamă (…)După șase ani de relație am decis să ne despărțim, iar acum suport consecințele. A fost o relație pe care nu am știut cum să o gestionez. Știu că pare incredibil, dar da, orice femeie poate trece prin așa ceva. Îmi doresc ca timpul să mă ajute să învăț și din experiențele mai puțin fericite din viața mea. Și îmi doresc ca în ambele planuri, atât în cel profesional, cât și în cel personal, să apară curcubeul. Despărțirea s-a produs anul trecut, dar nu aș putea spune cu exactitate când s-a produs ruptura în cuplu. Cred că a fost ceva gradual, poate bazat pe faptul că într-o relație doi oameni pot evolua diferit, din toate punctele de vedere.

Este clar că există neînțelegeri în orice cuplu, care pot dura mai mult sau mai puțin, dar în momentul în care simți că ceva nu funcționează, că lipsește încrederea, că unul încearcă să domine, să-i distrugă încrederea celuilalt, când realizezi că viața ta este controlată și dirijată, atunci este momentul în care trebuie să spui stop. Am spus stop, dar nu a fost suficient. Am primit mesaje dure, au existat încercări de discreditare, de îndepărtare a celor care-mi sunt aproape. Este cumplit să treci prin așa ceva. Ajungi să simți că viața ta nu-ți mai aparține, și trăiești cu frica că orice se poate întâmpla”, a spus Andra Marinescu, întru-un interviu pentru viva.ro.

Andra Marinescu a mărturisit că din cauza fostului iubit și-a pierdut liniștea și încrederea în oameni pe care acum vrea să le recapete.

„Îmi este extrem de greu să înțeleg cum am ajuns în această situație. Privind în urmă, mă întreb de ce am încercat în toți acești ani să păstrez această relație? Nu știu. Nu cred că există un răspuns. Nu știu ce s-a întâmplat, nu știu ce l-a motivat să facă aceste lucruri. Dacă încerc să privesc cu obiectivitate relația noastră, au existat elemente care ar fi trebuit să-mi ridice la momentul respectiv foarte multe semne de întrebare. Dar chiar dacă nu era normal ce se întâmpla, lăsam de la mine, ‘să nu se supere’.

Eu am fost convinsă, în momentul separării, că ne vom putea comporta ca niște oameni civilizați, așa cum se întâmplă cu multe cupluri care se despart… dar acum realizez că nu-l cunosc deloc. Îmi doresc doar să îmi recapăt liniștea personală, de care am atât de multă nevoie. Sincer, aș prefera să nu mai privesc în trecut, îmi doresc să înțeleg pe deplin lecția pe care o am de învățat și să reușesc să pot avea iar încredere în oameni…”, a mai spus Andra Marinescu.

Citește și Emisiunea care schimbă destinele românilor revine pe PRO TV! Au început filmările pentru „Visuri la cheie” sezonul 10