Drama neștiută a Danielei Gyorfi! Artista a izbucnit în lacrimi: „La spectacol, am început să am frisoane. Când am ajuns la spital, s-au adunat șase doctori în jurul meu ca să-mi dea vestea”

Daniela Gyorfi este, azi, o artistă de succes și o femeie împlinită. Are un soț care o iubește până la cer și înapoi și o mândrețe de fetiță care îi luminează zilele. Maria are acum 12 ani și a venit pe lume când mama ei avea 42 de ani. Însă, până la acea vârstă, artista pierduse trei sarcini.

21 iun. 2023, 11:25

Drama neștiută a Danielei Gyorfi! Pentru Daniela Gyorfi, nu a reia oară a fost cu noroc, ci a patra. Maria a venit pe lume la începutul anului 2011, într-un moment în care artista își pierduse orice speranță că va mai putea avea copii. Pierduse deja trei sarcini după ce embrionii care se opriseră din evoluție.

Drama neștiută a Danielei Gyorfi: „La spectacol, am început să am frisoane. Am ajuns la spital pe targă, cu hemoragie”

Daniela începe să plângă când își amintește acele momente. La cea de-a treia sarcină pierdută, a ajuns la spital pe targă, fiind la un pas să-și piardă viața.

Eu rămâneam însărcinată și nu reușeam să duc sarcina până la capăt. Am pierdut trei sarcini. Nu am luat niciodată pastile, nu am făcut tratamente, ca să rămân însărcinată. Prima sarcină am pierdut-o la patru luni. Țin minte că am fost la Suceava la un spectacol și am avut frisoane. Am venit la București terminată. Când m-am dus la spital să îmi facă analizele, s-au adunat 6 doctori în jurul meu și mi-au spus că s-a oprit din evoluție. A doua oară, nu am luat în seamă că trebuie să stau mai liniștită, să mă odihnesc, să mănânc.

Aveam câte 6-7 evenimente pe zi. La vreo trei luni jumătate s-a oprit din evoluție. Atunci mi-am pus un semn de întrebare. A treia oară, am fost undeva, nu mai știu ce mi s-a întâmplat și când am venit acasă, m-am dus pe targă la spital, direct. Am avut hemoragie„, a dezvăluit Daniela Gyorfi în emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu”, potrivit wowbiz.ro

Daniela Gyorfi, sfaturi pentru fiica ei, Maria

Din fericire, însă, norocul avea să-i surâdă a patra oară. Acum, Maria este o domnișoară de 12 ani care are o legătură foarte strânsă cu mama ei. Daniela Gyorfi are mare grijă de educația și dezvoltarea fiicei ei, așa că i-a împărtășit un sfat important de viață.

E plăcut când cineva îți spune că ai copilul frumos, eu cred că toți copiii sunt frumoși, dar în cazul meu țin foarte mult la educație. Educația este cea care este foarte importantă, în special în ziua de astăzi, în care ai văzut câte se întâmplă. Copiii au acces la informație și sunt cu totul altfel decât eram eu, care vin dintr-o generație mai veche. Lucrurile s-au schimbat și depinde de părinți foarte mult cum gestionează educația copilului. Un copil trebuie să aibă libertate, iar eu asta vreau să facă Maria, să aleagă o meserie care îi place ei și să se ferească de anturaj prost, iar cei 7 ani de acasă să conteze„, a declarat Daniela Gyorfi, la WOWnews.