Drama neștiută a lui Codin Maticiuc. Actorul a dezvăluit tot! ”Locuiam într-un apartament cu igrasie. Părinții m-au bătut și m-au amenințat”

Codin Maticiuc s-a prezentat în showbiz-ul românesc ca fiind un bărbat transparent, empatic, dar și creativ. În momentul de față, regizorul nu mai are nevoie de introduceri, pentru că toți românii îl cunosc. Deși acum trăiește la un nivel la care mulți visează, în copilărie, spune el, lucrurile nu au stat deloc așa.

06 mart. 2024, 12:01

Codin Maticiuc s-a prezentat în showbiz-ul românesc ca fiind un bărbat transparent, empatic, dar și creativ. În momentul de față, regizorul nu mai are nevoie de introduceri, pentru că toți românii îl cunosc. Deși acum trăiește la un nivel la care mulți visează, în copilărie, spune el, lucrurile nu au stat deloc așa.

Citește și Codin Maticiuc și soția lui, răfuială pe rețelele sociale. Reacția neașteptată a Anei după ce soțul ei a dezvăluit că s-au certat în aeroport: „Aveai șanse egale să impresionezi și dacă nu spuneai asta despre mine

În urmă cu puțin timp, Codin Maticiuc povestea, într-un interviu, cum a arătat copilăria lui.

Deși a devenit cunoscut în showbiz drept un bărbat bogat, actorul susține că, cel puțin în primii ani de viață, lucrurile au stat total diferit.

Maticiuc a fost nevoit să locuiască într-un apartament care avea igrasie, alături de familia sa modestă.

Actorul a vorbit și despre faptul că niciodată nu i-a plăcut școala, adică, să învețe prea mult, mai ales pentru că nici părinții nu au reușit niciodată să îl facă să vrea să învețe.

Mai mult decât atât, Maticiuc a precizat faptul că a fost amenințat și bătut de proprii părinți.

La 19 ani s-a mutat într-un apartament în care locuiește și în prezent, mai apoi, de pe la 20 de ani, acesta a început să facă diverse aroganțe, dar, spune el, n-a avut chiar un cont nelimitat deschis.

„Ideea este că eu m-am născut într-un apartament în Dristor, un apartament cu igrasie și nu cine știe ce, într-un bloc de 10 etaje. A reușit tata să i se repartizeze de la muncă – el era la Ministerul Comerțului Exterior și i-au repartizat alt apartament, mult mai OK, în Aviației, unde m-am mutat din clasa a doua, pe la 8 ani. Și de la 8 ani până la 19 am trăit în acest apartament de 3, după care 4 camere, dar tot în Aviației, nu-ți imagina. De la 19 ani m-am mutat în apartamentul în care în care stau și astăzi”, a spus Codin Maticiuc, potrivit Viva.ro.

„Chiar și în perioada cât am stat în Aviației sau când tatăl meu a ieșit din comerțul exterior și s-a apucat de business, eu am simțit tot timpul că am mai mulți bani… Când eram la liceu, să zicem, n-aveam bani mulți, dar totuși aveam cu 10 lei mai mult în buzunar decât cei din clasa mea. Așa că am simțit tot timpul că e un pic mai bine…”, a mai spus el, potrivit Viva.ro.

Întrebat ce relație a avut cu părinții săi, acesta a răspuns:

„Am avut tot timpul momente de rebeliune. În primul și-n primul rând, părinții mei n-au reușit niciodată să mă facă să învăț. Nu știu de ce, nu mi-a plăcut școala, cartea, efectiv, în sensul ei propriu, ăla clar în care trebuie să înveți și să iei note bune, n-am putut niciodată. Au încercat și cu bine, și cu rău, adică m-au și bătut, m-au și amenințat, mi-au luat cablul de la calculator, îmi puneau lacăt pe telefon, că aveam telefon din ăla cu disc și-mi puneau lacăt să nu sun, să-mi fac temele și, bă, n-au reușit!

Țin minte că tata, săracu, atunci când venea la școală – la liceu nu mai venea mama, îl trimitea pe tata: „Fă-ți timp, nenorocitule, du-te să vezi ce face animalu ăla! – nu că găsea toate nenorocirile, tot ce mi se întâmpla acolo cu note proaste și absențe, dar nu mă găsea la școală. Adică tata n-a venit niciodată la școală și eu să fiu în clasă, știi ce zic?

Și, îți dai seama, era foarte umilitor pentru el. Stătea acolo la ușă și, când se deschidea ușa să intre și el să stea de vorbă cu o profesoară, la ce oră apuca el să vină, eu nu eram fizic, și-mi părea rău, că-mi ziceam că măcar mi-ar fi plăcut să mă găsească acolo. Mai găsea niște absențe și-mi zicea: „Bă Codine, să nu mai chiulești!, dar el nici nu putea să stea de vorbă cu mine, i se zicea: „Codin n-a venit azi. „Ah, n-a venit… Am venit eu să văd ce mai face. „Uitați, face asta, asta, asta…. „Dar el? Nu știți? Ora viitoare… „Nu cred că vine!”.

”Am cheltuit mulți bani pe vacanțe”

Întrebat și dacă atunci când a avut mai mulți bani pe mână, și-a făcut de cap, regizorul a oferit un răspuns sincer, așa cum obișnuiește.

„Nu, n-am avut chiar cont nelimitat deschis, nu și n-am făcut niște aroganțe atât de mari, dar totuși sunt niște lucruri… Cred că mașinile din perioada aia au fost o aroganță, în sensul c-am avut Ferrari și Maserati la o vârstă cu 2 în față, nu mai știu cât, douăzeci și ceva de ani. Astea sunt niște aroganțe pe care le-am făcut și pe care nu le-aș promova pentru copiii mei, le-aș lăsa pentru mai încolo.

Te-ar putea interesa și Câte femei au trecut prin patul lui Codin Maticiuc: „M-am oprit din numărat la 120”. Gina Pistol, cea mai pasională iubită

Am cheltuit mai mulți bani pe niște vacanțe, poate niște cadouri mai scumpe, dar nu ceva ce vă imaginați și ce vă așteptați. Am mai povestit asta în niște locuri, cele mai mari note pe care le-am plătit eu la niște cluburi, și mi le și amintesc foarte bine pe amândouă, pentru că, vorba aia, dacă sunt cele mai mari, le știu, au fost o dată 2000 de euro undeva și o dată 2000 de euro undeva. Le țin minte și-acum, adică mi-au trecut prin suflet așa când a trebuit să dau 2000 la un club”, a declarat el, potrivit sursei menționate anterior.