Drama neștiută a Narcisei Suciu. „A fost foarte greu. Nu eşti niciodată pregătit!”

Narcisa Suciu a publicat o carte care speră că va reuși să stabilizeze legătura dintre o mamă și copiii săi. Artista este foarte încântată de demersul său și a povestit cum a ajuns să scrie o asemenea carte.

17 nov. 2021, 12:09
Drama neștiută a Narcisei Suciu. „A fost foarte greu. Nu eşti niciodată pregătit!”

Drama neștiută a Narcisei Suciu. „A fost foarte greu. Nu eşti niciodată pregătit!”. Narcisa Suciu (46 ani) a lansat, în urmă cu câteva zile, cartea „Mamă, povestește-mi despre tine”. Artista s-a stabilit de mai mulţi ani, alături de soțul său, în Finlanda, dar a revenit pe plaiurile mioritice special pentru a-și lansa cartea.

Drama neștiută a Narcisei Suciu. „A fost foarte greu. Nu eşti niciodată pregătit!”

Narcisa Suciu a trecut prin foarte multe greutăți de la o vârstă foarte fragedă. Mama ei s-a stins din viață, fapt ce a făcut-o pe să devină sprijin pentru fratele său mai mic de 13 ani. Experiențele trăite au schimbat-o, au maturizat-o și au făcut-o să își dorească să scrie o carte pentru toate mamele din România. „Când am pornit să scriu, era pentru ambii părinți, doar că, la un moment dat, mi-am dat seama că ar fi mai fain dacă aș face-o doar pentru mama. Prima carte voiam să fie despre mama”, a declarat artista într-un interviu pentru Antena Stars.

Vlăduța Lupău, anunţ dureros după ce a lansat „Cele mai frumoase colinde românești”. „Tanti Maria nu mai este printre noi!” VIDEO

Narcisa Suciu se consideră o femeie puternică, însă, când vine vorba de mama sa, se emoționează foarte repede. „A fost foarte greu, pentru că nu își imaginează nimeni că se termină atât de brusc. Nu ești niciodată pregătit, indiferent ce vârstă ai avea, dar la 17 ani, când nu prea știi să faci de nici unele, e foarte dificil. În momentele alea nu mă interesa să o întreb pe mama prea multe, eu le aveam pe ale mele. Aveam timp să o întreb mai încolo, numai că timpul ăla s-a oprit”, a spus Narcisa Suciu.

Alexandru Arşinel a primit un diagnostic crunt în spital. Medicii mai au o singură soluţie pentru a-l salva!

Întrebată dacă ar putea să îi adreseze mamei sale o singură întrebare, care ar fi aceea, Narcisa Suciu a răspuns că și-ar dori să știe dacă este de acord cu felul în care a crescut-o pe fiica sa, Daria, de 23 de ani: „Dacă aș avea vreodată nevoie de validare în viața asta, probabil că doar de la mama aș avea nevoie, că altfel pe mine nu prea mă interesează”.