Drama neştiută a Ramonei Olaru. Asistenta TV a avut o copilărie grea: „Eram marginalizată”

Drama neştiută a Ramonei Olaru. Vedeta a acceptat o nouă provocare, va fi co-prezentatoarea show-ului „Splash! Vedete la apă'. Deşi este mereu cu zâmbetul pe buze şi totul în viaţa ei pare roz, puţini ştiu că a avut o copilărie grea.

04 aug. 2021, 10:53
Drama neştiută a Ramonei Olaru. Asistenta TV a avut o copilărie grea: „Eram marginalizată”
Drama neştiută a Ramonei Olaru

Drama neştiută a Ramonei Olaru. Blondina a recunoscut că aspectul fizic a ajutat-o încă de mică, nu a avut probleme în acest sens, să fie complexată de ceva. Însă, cu toate acestea, nu a scăpat de bullying.

Citeşte şi: Dani Oţil, despre sexul copilului. Ramona Olaru l-a dat de gol: „Da, se ştie ce este”

Drama neştiută a Ramonei Olaru

Din cauza aspectului fizic niciodată nu am avut de suferit. Deloc! M-a ajutat mult, încă din perioada liceului.

Victima bullyingului poate am fost pentru faptul că eu, fiind de la fermă, mergeam la şcoală într-un sat din apropiere, iar acolo eram marginalizată, dacă vrei, sau privită mai ciudat, dar cam atât. Într-un fel sau altul, am fost acceptată, până la urmă!„, a declarat Ramona Olaru pentru Viva.ro.

Asistenta de la Neatza cu Răzvan şi Dani a muncit împreună cu părinţii încă de mic copil, iar acum conştientizează că acele munci este destul de .rele pentru un copil.

M-am născut în județul Prahova, Vălenii de Munte, şi mai apoi ai mei s-au mutat într-o fermă din județul Călărași. Acolo unde am crescut şi, da, acolo am avut copilăria aia grea de mers la sapă, de jucat desculţă în noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mâncat legume direct din grădină.

Atunci mi se părea normal. Acum mi se pare că erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng, şi nu ştiu de ce… Aşa că mă opresc aici cu răspunsul la întrebarea asta, că nu e bine să plângi vara! (zâmbește)„, a mai spus vedeta.