Drama pe care o trăiește familia lui Michael Schumacher: „Corinna este ca o prizonieră”

Drama pe care o trăiește familia lui Michael Schumacher. Fostul pilot de curse a suferit un grav accident în 2013, iar de atunci familia sa a încercat cu disperare să îl țină în viață, deși este imbolizat la pat, după ce a stat în comă mai bine de un an.

22 mart. 2023, 21:36
Drama pe care o trăiește familia lui Michael Schumacher: „Corinna este ca o prizonieră”
Drama pe care o trăiește familia lui Michael Schumacher

Drama pe care o trăiește familia lui Michael Schumacher. Eddie Jordan, fostul patron al echipei de Formula 1 care îi poartă numele, și apropiat al lui Michael Schumacher, a făcut dezvăluiri dureroase despre cei din jurul fostului mare pilot.

Citește și: Soţia lui Michael Schumacher a cedat psihic în public! „Corinna, plângem alături de tine!” VIDEO

Drama pe care o trăiește familia lui Michael Schumacher

A fost cea mai oribilă situație pentru Mick și Corinna. Au trecut aproape 10 ani de când Corinna nu mai poate să meargă la o petrecere sau la o masă, este ca o prizonieră, deoarece toată lumea ar dori să vorbească cu ea despre Michael, în timp ce ea nu are nevoie să i se amintească despre asta tot timpul.

Corinna a stabilit niște reguli, o știu foarte bine, dinaintea lui Michael Schumacher. Este o fată minunată, o știam când s-a căsătorit cu Michael. Am încercat să-l vizitez pe Michael la scurt timp după accident și Corinna a refuzat pe bună dreptate, pentru că prea mulți oameni voiau să-l vadă”, a spus milionarul pentru The Sun.

Singurul om care are acces din afara familiei este Jean Todt: „A primit privilegiul de a-l vedea pentru că au fost foarte apropiați în perioada pe care au petrecut-o la Ferrari. Este complet de înțeles”, a mai spus Eddie Jordan.

Ajuns la 54 de ani, Michael Schumacher a suferit un accident grav de schi în 2013. Septuplul campion mondial a suferit un tramatism cranian sever și o hemoragie cerebrală, iar acum se află la reședința familiei din Geneva, Elveția.

Ce sport practică fiica lui Michael Schumacher

Pilotul de curse are doi copii, pe tânărul Mick (22 de ani), pilot în campionatul de Formula 1, și pe Gina-Maria. În vârstă de 24 de ani, Gina a făcut și ea karting un an, însă s-a îndreptat spre marea ei pasiune, adică echitația.

Gina, care practică Western riding, un stil care amintește de cowboy-ii de altădată, s-a înscris în competiția „Run for a Million” care s-a ținut în Las Vegas și care oferă premii uriașe câștigătorilor.

Concurând pe calul Alittlewhitetrash, ea a ocupat locul 9 la non-profesioniști și a câștigat 3.000 de dolari.

Prietenul Ginei Schumacher, Iain Bethke, este pasionat de același sport, însă merge pe o probă olimpică, sărituri peste obstacole.