Soţia lui Michael Schumacher a cedat psihic în public! „Corinna, plângem alături de tine!” VIDEO

Corinna Schumacher a avut o cădere emoţională la un eveniment public, desfăşurat la Koln, la care a primit un premiu pentru contribuţiile caritabile ale fundaţiei soţului său, septuplul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher.

21 iul. 2022, 18:15
Soţia lui Michael Schumacher a cedat psihic în public! „Corinna, plângem alături de tine!” VIDEO
Corinna Schumacher a cedat psihic în public

Soţia lui Michael Schumacher a cedat psihic în public! Michael Schumacher a fost reprezentat la eveniment de soţia Corinna (53 de ani) şi fiica Gina (25 de ani), care au primit premiul. Chiar în timpul premierii, Corinna Schumacher  a clacat psihic şi a început să plângă! Jurnaliştii de la Bild au titrat „Corinna, plângem alături de tine!” şi au notat că soţia fostului pilot de F1 a fost mult mai agitată decât în cadrul altor apariţii.

Michael Schumacher urmăreşte cursele de Formula 1 din casa sa din Elveția. Dezvăluiri în premieră ale fostului său șef de la Ferrari despre starea de sănătate a fostului campion

La acelaşi eveniment, Jean Todt, fostul şef de la Ferrari şi un prieten foarte bun al familiei, a apărut şi el vizibil afectat de tragedia prin care trece Michael Schumacher, mai ales că este unul dintre puţinii oameni care l-au mai văzut pe acesta de la teribilul accident suferit în decembrie 2013.

Fostul manager al lui Michael Schumacher îi somează familia să nu mai ascundă adevărul despre starea de sănătate a pilotului de Formula 1: „Am auzit doar minciuni”

„Eram o echipă de neînvins! Lui Michael îi plăcea să muncească şi echipei îi plăcea să lucreze pentru el. Ne e dor de el aici. Michael are o familie minunată. La fel ca soţia mea Michelle, Corinna este una dintre cele mai puternice femei pe care le ştiu. Nimeni nu s-ar fi gândit că vor fi momente care să aducă lacrimi. Nu e ceva ce poate fi controlat”, a spus Jean Todt.