Dramă pentru George Copos. „Berlusconi” de România trăieşte cea mai mare durere a vieţii. Nici puşcăria nu l-a făcut să plângă aşa

George Copos trăieşte cele mai cumplinte momente din viaţă. Frânt de durere, fostul patron al echipei Rapid a făcut o dezvăluire uluitoare: "Mi s-a întâmplat cea mai mare nenorocire".

21 iul. 2016, 14:54
Dramă pentru George Copos. „Berlusconi” de România trăieşte cea mai mare durere a vieţii. Nici puşcăria nu l-a făcut să plângă aşa

Copos s-a arătat rănit după ce a aflat că formaţia din Giuleşti nu va evolua în Liga I din cauza faptului că solicitarea de suspendare a falimentului se va judeca după startul sezonului, scrie spynews.ro. În locul Rapidului, pe prima scenă a fotbalului românesc a fost primită ACS Poli Timişoara.

Citeşte şi LPF propune ca grupările de fotbal care intră în insolvenţă să nu poată evolua în Liga I

„Mă doare sufletul pentru ce se întâmplă la Rapid, am plâns de durere alături de muncitorii de pe şantier acum când am aflat. Rapid a fost ca un copil crescut de mine. Mi s-a întâmplat cea mai mare nenorocire a vieţii mele, deşi am investit peste 32 de milioane de euro la Rapid”, a declarat, pentru ProTV, George Copos.

George Copos a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare în „Dosarul Transferurilor”. Omul de afaceri a fost eliberat condiţionat, după ce a executat o treime din pedeapsă. El a scris cinci „lucrări ştiinţifice” în penitenciarul Rahova.