Drama prin care a trecut Ioana Ginghină. A pierdut o sarcină: „Am descoperit că fătul avea malformații”

Drama prin care a trecut Ioana Ginghină. Până la vârsta de 44 de ani, actriţa a trecut prin multe greutăţi, însă, de departe, cel mai dureroasă perioadă din viaţa ei a fost când a fost nevoită să renunţe la o sarcină, din cauza problemelor pe care le avea bebeluşul.

29 mart. 2022, 13:10
Drama prin care a trecut Ioana Ginghină. A pierdut o sarcină: „Am descoperit că fătul avea malformații”
Drama prin care a trecut Ioana Ginghină

Drama prin care a trecut Ioana Ginghină. Recent, vedeta a dezvăluit care a fost cea mai grea cumpănă din viaţa ei. În timpul mariajului cu Alexandru Papadopol, în perioada în care ambii aveau un program haotic, actriţa a pierdut prima ei sarcină.

Drama prin care a trecut Ioana Ginghină

La o simplă ecografie, când sarcina era destul de avansată, Ioana a aflat că fătul avea probleme și, pe fondul unor malformații, s-a văzut nevoită să renunțe la copil. „Cea mai nefericită am fost, eram la „Acasă” și am pierdut o sarcină. Prima sarcină! Nu a fost că doar am pierdut-o și atât, a fost o sarcină cu malformații, a fost o poveste foarte tristă. Sarcina era destul de avansată – 5 luni – și, la o morfologie fetală, la o ecografie, am descoperit că fătul avea malformații și a trebuit să renunț.

Nu a fost cea mai ușoară decizie pentru noi. Nici pentru mine, și nici pentru Alexandru, la momentul respectiv. A fost cea mai urâtă săptămână din viața mea!”, a povestit Ioana Ginghină, în podcastul lui Lucian Viziru.

Citeşte şi: Ioana Ginghină s-a reinventat şi este mai fericită ca niciodată: „Am de toate, nu mă mai interesează să bifez lucruri”

Ioana Ginghină are deja o fetiță cu Alexandru Papadopol, pe Ruxandra, iar acum actrița își dorește al doilea copil alături de iubitul ei, Cristian. Are 44 de ani, iar la ultimul control medicii i-au dat vestea extraordinară că e perfect sănătoasă și poate avea o a doua sarcină.

Am fost la controlul de rutină pe care-l fac în fiecare an și am întrebat, printre altele, dacă se apropie vreo premenopauză sau vreo menopauză, pentru că eu încă mai vreau să fac copil. Mi s-a spus că sunt clinic extrem de sănătoasă și că ar putea să vină și o sarcină. Adică nu e nicio premenopauză la mijloc. Eu întotdeauna mi-am dorit și al doilea copil, dar n-a fost să fie…”, a declarat Ioana Ginghină.