Ioana Ginghină s-a reinventat şi este mai fericită ca niciodată: „Am de toate, nu mă mai interesează să bifez lucruri”

În primăvara anului 2019, Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au decis să meargă pe drumuri separate după o căsnicie care a durat 12 ani. La foarte scurt timp, Alexandru a fost văzut în compania actriţei Adriana Titieni, iar relaţia lor se pare că începuse din perioada în care actorul era încă soţul Ioanei.

28 sept. 2021, 09:11
Ioana Ginghină s-a reinventat şi este mai fericită ca niciodată: „Am de toate, nu mă mai interesează să bifez lucruri”

După o despărţire dureroasă, care a aruncat-o pe Ioana în pragul depresiei şi a trimis-o direct pe canapeaua psihologului, frumoasa actriţă şi-a revenit, şi-a refăcut viaţa, s-a reinventat şi este mai fericită si mai împlinită ca niciodată.

La 44 de ani, Ioana Ginghină e convinsă că partea cea mai frumoasă din viața ei abia acum începe. Într-un interviu pentru Cancan, Ioana a recunoscut că stă foarte bine pe partea sentimentală, dar acest lucru nu o face să ia neapărat în calcul căsătoria: „Dacă e să fie, să fie și vreau să mă bucur, să iubesc, să fiu iubită, dar nu mă mai interesează să bifez lucrurile„. Totuşi, actriţa a fost cerută în căsătorie de Cristi, bărbatul cu care actrița are o relație de peste un an.

Citeste si Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, din nou împreună: „Personajele noastre nu se prea intersectează”

Ioana Ginghină, fascinată de J. LO

Eu întotdeauna m-am uitat la vedetele de peste Ocean, mai în vârstă decât mine, și întotdeauna ziceam: «Când o să fiu mare, vreau să fiu ca …» Și, acum, zic: «Când o să fiu mare, vreau să fiu ca J. LO» pentru că, pe lângă felul în care arată, are un foarte mare succes. Mi se pare că acum face mai multe filme ca niciodată, acum cântă mai mult ca niciodată, acum e mult mai vizibilă și mi se pare că arată și cel mai bine ca niciodată.

La mine, acum, oricât de bine aș fi pe partea sentimentală, pentru mine nu mai este căsătoria un obiectiv. Dacă e să fie, să fie și vreau să mă bucur, să iubesc, să fiu iubită, dar nu mă mai interesează să bifez lucrurile. Cred că vine și datorită vârstei, mai ales când ai de toate. Pentru că am casă, am mașină, am copil și vreau doar să mă bucur de viață cu oricine ar fi și cum ar fi. Nu e neapărat să fie soțul sau acest iubit!”, a declarat actriţa pentru sursa citată.

Citeste si Simona Halep şi Toni Iuruc au fost naşi. Pe cine au botezat proaspăt căsătoriţii: „S-a născut în aceeaşi zi cu Nadal”

Prima dată, Ioana s-a căsătorit la 21 de ani, iar a doua oară s-a măritat în 2009, cu actorul Alexandru Papadopol, tatăl fetiței ei, Ruxandra. După divorțul de acesta din urmă, a ales să petreacă o perioadă singură, să se regăsească, după care a luat-o de la capăt.