Drama prin care a trecut iubitul Oanei Matache: „Am avut un accident la 16 ani și mi-am pierdut dantura, am opt implanturi și două reconstrucții faciale”

Drama prin care a trecut iubitul Oanei Matache. Familia Deliei nu trece prin momente plăcute și asta pentru că sora ei a făcut unele alegeri cu care celebra artistă, dar și mama lor, nu sunt de acord. Cu toate astea, Oana spune că este foarte fericită.

03 mart. 2023, 08:33
Drama prin care  a trecut iubitul Oanei Matache: „Am avut un accident la 16 ani și mi-am pierdut dantura, am opt implanturi și două reconstrucții faciale”
Drama prin care a trecut iubitul Oanei Matache

Drama prin care a trecut iubitul Oanei Matache. Viața lui Radu nu a fost deloc una ușoară. A mărturisit că a fost la un pas să-și piardă viața, a rămas fără dantură și, deși are opt implanturi și două reconstrucții faciale, a rămas și acum cu teama de a zâmbi în fața celorlalți.

Citește și: Mama Deliei a ajuns la capătul puterilor! Noul iubit al Oanei Matache a dus-o la disperare: „Mă simt neputincioasă. Fac tot ce pot ca să-i deschid ochii”

Drama prin care a trecut iubitul Oanei Matache

Radu susține că visul lui a fost să devină actor, a dat examen la facultate, dar accidentul pe care l-a avut îl împiedică să continue. Rockerul a povestit, totodată, și ce a îndurat cât timp a fost plecat în străinătate, ca să câștige bani.

Eu sunt la bază editor video, așa am început, am lucrat cu streameri cunoscuți Silviu Faiăr, Zlăvog și am făcut și publicitate și reclame. La momentul de față sunt director of picture, adică filmez.

Eu am terminat liceul de teatru și visul meu de mic, a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez pentru că am avut accidentul și mi s-a spus din start că din cauza danturii, nu mai am dicție. Am plecat din țară și am avut niște joburi de care nici nu-mi este rușine: am spălat veceuri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă. Joburi de emigrant.

Una dintre cele mai traumatizante experiențe cu joburi pe care le-am avut. M-am angajat la o firmă care trimitea oameni să fie ospătari la evenimente mari și am nimerit la un eveniment la stadionul echipei de la Rangers din Glasgow și fiecare ospătar ținea două mese.

Și la una dintre mese s-au purtat foarte urât cu mine, s-au prins de accentul meu, M-au întrebat de unde sunt și le-am spus că sunt din România și au început să facă glume cu mine „gipsy, gipsy”. S-au purtat constant foarte arogant cu mine. Era tipul ăsta, era cu soția lui, îmbrăcată într-o rochie de gală foarte scumpă.

M-a chemat la masă cu șase pint-uri de bere pe o tavă și tipul s-a întors și am vărsat din greșeală toate berile peste rochia neveste-sii și pe toată masa. Tipul, nervos, m-a plesnit cu un prosop peste ochi și mi-a spus „curăță mai repede! M-a terminat chestia asta, m-a bufnit plânsul m-am dus la șeful de sală „îmi dau demisia, nu mai pot!”.

Și am plâns tot drumul spre casă, nu m-e rușine să recunosc, nu am plâns în viața mea cum am plâns atunci, eu sunt și mai orgolios din fire. Asta e o experiență din care am învățat să nu mai las oamenii să nu-și mai bată joc de mine.”, a povestit Radu.

Radu a avut un accident grav, la vârsta de 16 ani, în care și-a rupt aproape fiecare os din corp. „Am avut parte de bulying, pe care nu l-am luat chiar atât de grav, pentru că eram un băiat pus pe glume și am crescut în Galați. Totuși, timp de doi ani, eu nu am avut dantură, și mi se spunea „Ahaha, nu ai dinți!”, „Îți cad dinții din gură!”.

Carisma m-a ajutat să-mi păstrez prietenii lânga mine, să am prietenă în vremea aceea. Ani mai târziu, psihologul mi-a spus că m-a afectat. Și până în ziua de azi sunt foarte conștient de dantura mea. Am avut un accident la 16 ani și mi-am pierdut dantura și aproape viața, și am opt implanturi și două reconstrucții faciale. Am unele momente în care mi-e rușine să zâmbesc”, a mai spus rockerul.