Drama prin care trece Andreea Mantea. Nu reuşeşte să-şi revină: „Încă sufăr, încă plâng. Nu zic nu terapiei”

Drama prin care trece Andreea Mantea. Este mereu o prezenţă veselă şi o femeie puternică, asta a demonstrat de-a lungul timpului. Însă, are o mare durere în suflet, pe care o poartă de opt ani, şi anume dorul de bunica ei, care s-a stins din viaţă.

05 aug. 2022, 15:38

Drama prin care trece Andreea Mantea. Prezentatoarea de la Kanal D i-a spus prietenei sale, Ilinca Vandici, care este tristețea pe care încearcă să o ascundă. În sufletul brunetei, pare să fie un loc rămas gol, odată cu dispariția unei ființe extrem de apropiate.

Citeşte şi: Andreea Mantea, oprită de Poliție în trafic. „Ce credeţi? I-au spus că se vede că a consumat mult alcool!”

Drama prin care trece Andreea Mantea

Prezentatoarea de la Casa iubirii a vorbit despre pierderea pe care a suferit-o în urmă cu opt ani, când şi-a pierdut bunica. Andreea Mantea încă suferă după pierderea ei şi chiar dacă spune că este vindecată, încă are momente în care o plânge. Chiar dacă se confruntă cu aceste stări dificile, bruneta susține că nu este în depresie.

Încă sufăr, încă plâng. Îmi e dor, îmi lipsește, mă apucă toate stările de atunci. Băi, și sunt 8 ani. Sunt vindecată, dar am dreptul să mă întorc atunci când vreau eu în suferința respectivă. Azi am chef să plâng după ea. Am și minusuri multe, dar lucrez. Nu zic nu terapiei, dar consider că nu am ce să descopăr prin prisma altui om. Încerc să descopăr prin mine”, a spus Andreea Mantea.

Dieta prin care Andreea Mantea a slăbit peste 10 kilograme

Andreea Mantea a reuşit să slăbească vizibil în ultimele luni deoarece a renunţat definitiv la anumite alimente pe care le consuma în mod frecvent. De asemenea, prezentatoarea TV face foarte mult sport, ajungând să facă aproape 500 de abdomene în zilele în care se răsfaţă cu dulciuri sau alte gustări.

Andreea Mantea a recunoscut că este o pofticioasă, motiv pentru care face eforturi pentru ca silueta să nu-i fie pusă în pericol. În ultima perioadă, vedeta se cam îngrăşase, aşa că a luat imediat măsuri pentru a scăpa de surplusul de 10 kilograme.

Am încercat să renunţ la a mânca din ceea ce ştiam eu că nu îmi face bine, fac mult sport şi aşa am văzut rezultate foarte bune. În 3 luni de zile am reuşit să dau jos 10 kilograme. Fac în jur de 45 de minute de mişcare în fiecare zi, fie că este sport prin dans sau mers la sală. Iată că am avut rezultate”, a povestit Andreea Mantea, potrivit Okmagazine.


loading...