Mesajul transmis de Andreea Mantea, pe Instagram: „Este în propriile mâini”

Mesajul transmis de Andreea Mantea, pe Instagram. De când prezintă emisiunea "Casa Iubirii", vedeta își începe ziua foarte devreme, iar primul lucru pe care îl face este să-și țină fanii la curent cu ce s-a mai întâmplat în viața ei.

16 mai 2022, 20:23
Mesajul transmis de Andreea Mantea, pe Instagram: „Este în propriile mâini”
Prezentatoarea TV a început săptămâna într-o notă spirituală

Mesajul transmis de Andreea Mantea, pe Instagram. Bruneta, prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii”, se dovedește a fi un adevărat Cupidon pentru concurenții care iau parte la reality show-ul de la Kanal D. Şi nu doar pentru concurenţi, ci şi pentru prietenii virtuali.

Mesajul transmis de Andreea Mantea, pe Instagram

Se pare că prezentatoarea Tv a început săptămâna într-o notă spirituală și le-a transmis internauților un mesaj despre fericire. ”Fericirea se face negăsită…este în propriile mâini”, este mesajul pe care Andreea Mantea l-a postat pe pagina de Instagram. Vedeta a postat acest mesaj fanilor săi cu gândul că atunci când crezi că totul este imposibil, să nu uiți că totul depinde de tine.

Andreea Mantea vrea să îşi urmeze visul şi anume se înscrie la Facultatea de Psihologie și se pregătește intens pentru admitere. Prezentatoarea spune că vrea să urmeze aceste cursuri, deoarece a ajutat multă lume. Se consideră deja un bun psiholog și vrea să dobândească mai multe cunoştinţe.

Am un vis. Vreau să dau la Facultatea de Psihologie, la toamnă. Sunt vise neîndeplinite. Îmi doresc, chiar vreau să fac asta. Se schimbă gândurile din copilărie. Una e, în copilărie, când visezi să te faci medic veterinar, și alta este la maturitate.

Nu fac facultatea asta pentru mine. Eu mă înțeleg foarte bine și mai ales pe ceilalți. Sunt atât de bună pe ceea ce fac. Iertați-mă că mă laud singură. Dar sunt bună în relația mea cu cei care mi-au cerut ajutorul de fiecare dată. În momentul în care întorci niște oameni de pe un drum care se termină urât, cumva cred că eu merit și o diplomă în sensul ăsta. Vreau să fie oficial. Am lucrat foarte mult, cu foarte multe persoane și consider că am făcut foarte bine ce am făcut.‘, a povestit Andreea Mantea pentru Ego.ro.

Citeşte şi: Andreea Mantea, foc şi pară pe fiul ei. Ce a făcut David după ce a luat 3000 de lei din casă

În trecut, Andreea Mantea a vrut să se înscrie la UNATC, dar tatăl ei nu a lăsat-o. Într-un final, a studiat Relații Financiar Bnacare Interne și Internaționale, facultatea pe care a absolvit-o.

Am oprit multe lucruri rele, iar persoanele respective sunt foarte bine, văd viața cum o văd eu, pentru că i-am învățat să se bucure din absolut tot ce au, cât de puțin ar fi și văd viața altfel. A trecut mult timp de la discuția cu mine și nu au mai avut nicio cădere. Sunt foarte mândră de mine și aș vrea ceva oficial. Vreau să mă apuc serios de treabă, pentru că sunt multe aspecte pe care eu nu le cunosc și îmi e teamă să nu greșesc”, a mai spus Andreea Mantea, pentru sursa citata.