Drama prin care trece Jessica Zamfir, câștigătoarea Masterchef: „Am simțit cum mi se prăbușește toată lumea aia minunată pe care o pregătisem”

Jessica Zamfir, câștigătoarea Masterchef sezonul 4, ascunde o mare dramă în suflet. În cele din urmă, bucătarul care a impresionat la Pro TV a dat cărțile pe față.

04 sept. 2022, 14:04

Fiul Jessicăi Zamfir, de la Masterchef, are probleme de sănătate. Puștiul vedetei de la Pro TV are probleme cu auzul.

„Când am aflat diagnosticul lui Sergiu, am simțit cum mi se prăbușește toată lumea aia minunată pe care o pregătisem atât de în detaliu pentru el. Abia după opt ani am putut să pronunț cuvântul autism”, a declarat super-mămica de la Masterchef, într-un interviu pentru Click.

Frumoasa brunetă care a impresionat la show-ul culinar a făcut dezvăluiri dureroase. Totuși, își găsește puterea să meargă mai departe.

„Mamele au nevoie să ne cunoască povestea, vor să știe că totul va fi bine. Eu aș vrea să le readuc aminte că tot ce fac pentru copiii lor este absolut minunat și că ei își vor găsi vindecarea abia atunci când mama va scapă de orice urmă de vinovăție pe care și-o poartă sau o poartă altcuiva. Nu vă străduiți să îi faceți să vă înțeleagă sau să înțeleagă lumea, încercați cât e cu putință să îi înțelegeți voi pe ei”, a mai povestit chef Jessica.

 

Jessica Zamfir, dezvăluiri dureroase

 

Bucătarul șef a povestit cum a identificat primele probleme.

„Am observat pe la doi ani că e diferit puțin în comparație cu ceilalți copii de vârsta lui. Aveam o temere pe care o țineam bine ascunsă de frică. Apoi la grădiniță pe la trei ani și jumătate am început ușor, ușor să investighez. Primul diagnostic dat de medici m-a pus la pământ. Nu am vrut să mai aud de doctori.

În mintea mea era un diagnostic extrem de exagerat și credeam că o să treacă cumva odată cu vârsta. După șase luni am revenit la medic, doamna mi-a spus că așa fac majoritatea mamelor, refuză să creadă iar apoi revin căutând ajutor. De atunci nu ne-am mai oprit din terapie și tot ce ne-a stat în putință să putem face pentru el”, a mai povestit câștigătorul Masterchef.