Drama prin care trece Marina Dina! MEDICII au sfătuit-o să ACCEPTE tratamentul

Publicat: Vineri, 09 Ianuarie 2015 12:59 // Actualizat: Vineri, 09 Ianuarie 2015 12:59 // Sursa: romaniatv.net

Marina Dina spera că va deveni mămică cât mai curând, dar, cum în mod natural minunea nu se poate înfăptui, aceasta a apelat şi la specialişti. După mai multe analize amănunţite, Marina a fost sfătuită de către medici să accepte cât mai curând un tratament medical.

Foto: facebook

Marina Dina, fosta asistentă a lui Mihai Morar, a început o nouă viaţă alături de logodnicul său departe de România. Pentru că la început lucrurile se vedeau a fi promiţătoare, Marina îşi contura propriul vis, care apoi urma să fie un coşmar. Blondina îşi dorea cu ardoare să devină mamă, cat mai repede, însă ceva avea să nu-i îndeplinească dorinţa.

Din păcate pentru Marina, organismul nu-i permite să râmână însărcinată, astfel ea a trebuit să apeleze la ajutorul medicilor, care după multe analize au sfătuit-o să accepte fertilizarea în vitro. Cum nu avea altă variantă, Marina a acceptat tratamentul, însă a avut un şoc atunci când la finalul tratamentului medicii i-au spus că nici de data aceasta nu a rămas însărcinată.

În acel moment, Marinei i s-au năruit toate speranţele, iar până la depresie a mai fost doar un pas. De asemenea, surse din anturajul fostei asistente TV au declarat că:

"Medicii au asigurat-o pe Marina că nu are probleme de sănătate care să o împiedice să rămână însărcinată. În plus, o ajută şi vârsta, ea având 28 de ani. S-a supus tratamentului, şi-a făcut singură injecţii în burtă, i s-a implantat embrionul şi a aşteptat nerăbdătoare rezultatele. Îşi dorea atât de tare, încât credea că este însărcinată. Când medicii au anunţat-o că fertilizarea in vitro nu a reuşit, ea a sperat să fie vorba de o eroare medicală. Ulterior s-a convins că medicii au avut dreptate. A fost foarte afectată, nu se mai putea opri din plâns. I-a fost foarte greu să accepte situaţia".

Considerând că aceste situaţii au fost semne divine, Marina a trecut peste încercările acestea, dar nu mai doreşte să reia tratamentul. Şi asta, pentru că este convinsă că bebeluşul va veni atunci când este momentul necesar şi nu acum când dorinţa ei a devenit o necesitate, scrie SpyNews.

Citeşte şi  O râvnită burlăciţă se MĂRITĂ cu un afacerist

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 ian 13:25
...în mod natural minunea nu se poate înfăptui, aceasta a apelat şi la specialişti. Citește mai departe… …read more ...
09 ian 13:10
...curând, dar, cum în mod natural minunea nu se poate înfăptui, aceasta a apelat şi la specialişti. Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
09 ian 13:07
...curând, dar, cum în mod natural minunea nu se poate înfăptui, aceasta a apelat şi la specialişti. Citește mai departe… Source: romaniatv.net
...
1
EUR
4.7798
RON
28 Jan
noapte -4 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H