Dramă printre adolescenţi, o artistă iubită s-a sinucis la doar 17 ani. Tânăra era vedetă din copilărie

Cântăreaţa braziliană Yasmim Gabrielle s-a sinucis duminică, la vârsta de 17 ani. Apropiaţii spun că aceasta ar fi suferit de depresie.

23 apr. 2019, 17:13
Dramă printre adolescenţi, o artistă iubită s-a sinucis la doar 17 ani. Tânăra era vedetă din copilărie

Știți ce este DEPRESIA? Pentru cei care nu știu sau cred că știu că este o boală foarte gravă care afectează stima de sine a oamenilor şi îi terorizează psihologic și emoțional„, a scris un prieten al lui Yasmim.

Hair-stylistul Gliciany Mourão Silva (35 ani), prieten cu familia artistei, a spus la rândul său: „Oamenii spun că era în depresie, dar nimeni nu știe ce simțea cu adevărat. Era o fată foarte carismatică și specială, unul dintre cei mai buni prieteni ai fiicei mele. A fost ca o fiică pentru mine„. Yasmim Gabrielle locuia în Santa Isabel, un oraş de 55.000 de locuitori din statul Sao Paolo.

Ultima apariţie la TV a lui Yasmim a fost consemnată în 2017, când a fost invitată la postul STB, unde a revăzut câteva din momentele sale de celebruatate şi a vorbit, între altele, de moartea mamei sale, Sydney, şi a unui frate, ambii răpuşi de cancer. Yasmim Gabrielle locuia împreună cu tatăl său şi intenţiona să devină medic.

Yasmim Gabrielle a devenit celebră din copilărie, graţie apariţiilor la postul STB, în Programul Raul Gil.