Drama prizonierilor de pe Autostrada Soarelui VIDEO

Jandarmii au mers cu ceai, apă şi sandvişuri la şoferii blocaţi de miercuri pe A 2 în ultimele zile din cauza viscolului năpraznic. I-au găsit pe aceştia îngheţaţi, disperaţi şi dezamăgiţi de autorităţi.

RomaniaTV.net
28 ian. 2012, 17:07
Drama prizonierilor de pe Autostrada Soarelui VIDEO

Jandarmii de la Brigada Specială de Intervenţie au sărit în ajutorul şoferilor blocaţi de 3 zile pe Autostrada Soarelui. Militarii au oferit ceai, mâncare dar mai ales ajutor cu braţele pentru a scoate din nămeţi şoferii disperaţi – blocaţi după kilometrul 45, unde nu se intervenise până vineri seara.

Unii dintre cei captivi pe A2 aşteptau de miercuri în ger. La câţiva dintre ei au ajuns jandarmii de la Brigada de Intervenţie Specială. „Mai mulţi militari au hotărât să nu plece acasă, au rămas voluntari„, a declarat Vlad Colceriu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

„Ei sunt primii care au venit, nu a venit nimeni până acum, absolut nimeni”, a confirmat un şofer, care s-a plâng de nepăsarea autorităţilor: „Nu ne-a întrebat nimeni nimic, trec pe lângă noi, o sticlă de apă nu ne dau, nu ne zic nimic de parcă am fi câini, şi la un câine îi dai un şut”.