Drama sărăciei: Un pedofil a dat 60.000 de lire sterline unei familii bulgare ca să-i abuzeze copiii

Victimele minore, una în vârstă de 10 ani şi cealaltă de 11 ani, au fost "cumăpărate" de pedofilul britanic în vârstă de 63 de ani de la o familie nevoiaşă din Bulgaria, pentru suma de 60.000 de lire sterline. Autorităţile bulgare au descoperit toată afacerea şi l-au arestat pe pedofil.

19 ian. 2013, 18:19
Drama sărăciei: Un pedofil a dat 60.000 de lire sterline unei familii bulgare ca să-i abuzeze copiii

Sesizată de vecininii pedofilului britanic Paul Renouf, poliţia bulgară a descins la locuinţa bărbatului, prizându-l în flagrant când făcea sex cu unul dintre cei doi fraţi bulgari minori, scrie The Sun.

Vecinii sesizaseră că băieţii vin şi pleacă regulat din locuinţa britanicului care se stabilise în Bulgaria, la Veliko Tîrnovo, după ce divorţase de soţia lui cu care avea trei copii şi ispăşise deja 3 ani dintr-o pedeapsă de 5 ani de închisoare în Marea Britanie, pentru asalt sexual asupra minorilor.

„Băieţii veneau la el atât de des, încât aveai impresia că sunt copiii lui”, a povestit unul dintre vecinii pedofilului. Renouf făcuse, în schimbul banilor promişi pe care îi dădea familiei fraţilor pe care îi abuza sistematic, o înţelgere cu părinţii minorilor să îi lase copiii la el, la sfârşit de săptămână şi în vacanţe. Le-a cumpărat părinţilor copiilor chiar şi o locuinţă.

Pentru faptele sale, pedofilul a fost condamnat de către justiţia bulgară la 4 ani de închisoare şi la despăgubiri de 8.500 de lire sterline (aproximativ 10.000 de euro) pentru cei doi minori. De asemenea, părinţii minorilor au fost condamnaţi la 3 ani de închisoare.