Drama secretă a lui Dorel din Las Fierbinți. Boala severă și greu de vindecat cu care a luptat timp de 7 ani

Dorel, personajul interpretat de Mihai Rait, s-a bucurat de un succes colosal. Actorul în vârstă de 41 de ani s-a confruntat, timp de 7 ani, cu o boală severă și greu de vindecat.

14 dec. 2021, 11:12
Drama secretă a lui Dorel din Las Fierbinți. Boala severă și greu de vindecat cu care a luptat timp de 7 ani

Drama secretă a lui Dorel din Las Fierbinți. Mihai Rait nu a avut întotdeauna o poveste de viață extrem de fericită. În copilărie, vedeta din Las Fierbinți s-a confruntat cu o boală gravă și greu de vindecat, iar părinții lui au trăit o adevărată dramă.

Drama secretă a lui Dorel din Las Fierbinți. Boala severă și greu de vindecat cu care a luptat timp de 7 ani

Mihai Rait a vorbit despre boala cu care s-a confruntat în copilărie. Actorul de la Pro TV a fost somnambul timp de 7 ani, iar părinții lui au trăit momente de panică în acele vremuri. „Am fost somnambul vreo şapte ani. Mă jucam cu frate miu şi am căzut, am dat cu capul de marginea patului. Am avut dereglări ale somnului serioase. Alergam prin casă şi prin curte noaptea. În clasa a IV-a m-au găsit cu un cuţit în mână, învăţasem să tai găini, mă punea bunică miu, şi într-o noapte m-am trezit, m-am dus la bucătărie şi am luat cuţitul cu mâner verde şi mă plimbam prin curte: „Mamaie, adu, bre găina să o tai!”. Îţi dai seama cum a fost”, a povestit actorul, pentru Adevărul.

Ea este soția lui Giani din Las Fierbinți, cu care are doi copii. Cum a reușit Constantin Diță să o cucerească pe aleasa inimii sale

Mihai Rait a fost sprijinit tot timpul de părinţii săi, care i-au spus adesea că ar vrea să îl vadă mai mult pe Dorel și că și-ar dori ca personajul să apară mai des la Pro TV. „Îşi doresc să apar mai mult şi să nu-l mai bată Bobiţă tot timpul, mai ales bunică mea: „Aoleu, mamă, da’ de ce te bate atât?”, „Nu mă bate, bre, pe mine, îl bate pe Dorel!”, „Las’ să vezi ce-i fac eu! Bobonete, ce ai mă cu el?”. Şi mama era cu să nu-ţi mai dea în cap că tu ai avut o problemă când erai mic!”, a mai povestit actorul din Las Fierbinți.

Soția lui Firicel din Las Fierbinți, în lacrimi. Actrița Liliana Mocanu recitește scrisoarea pe care i-a dedicat-o Stelei Popescu în ziua înmormântării VIDEO