Soția lui Firicel din Las Fierbinți, în lacrimi. Actrița Liliana Mocanu recitește scrisoarea pe care i-a dedicat-o Stelei Popescu în ziua înmormântării VIDEO

Soția lui Firicel din Las Fierbinți, actrița Liliana Mocanu, a izbucnit în lacrimi, în timp ce a citit scrisoarea pe care i-a dedicat-o regretatei actrițe, Stela Popescu, în ziua înmormântării.

24 nov. 2021, 18:52
Soția lui Firicel din Las Fierbinți, în lacrimi. Actrița Liliana Mocanu recitește scrisoarea pe care i-a dedicat-o Stelei Popescu în ziua înmormântării VIDEO

Soția lui Firicel din Las Fierbinți, actrița Liliana Mocanu, poartă încă în suflet durerea cauzată de pierderea marii artiste Stela Popescu, care a decedat pe 23 noiembrie 2017.

Liliana Mocanu a recunoscut în cadrul unui interviu pe Prima TV că îi simte lipsa regretatei artiste care a fost ca un mentor pentru ea. Aceasta a mai adăugat că Stela avea mereu o vorbă bună pentru actorii mai tineri și știa, de asemenea, cum să ofere o critică constructivă.

Fostul soţ al Stelei Popescu a murit. Regizorul Dan Puican se afla la Pelerinajul de Sfânta Maria

Actrița a fost de acord să citească scrisoarea pe care i-a scris-o Stelei Popescu, în ziua înmormântării.

„Steluța mea de dimineță, Steaua Sudului și a Nordului și a tuturor punctelor cardinale,

Mă doare partea de suflet din care te-ai rupt, mă doare și simt nevoia să te jelesc așa cum își jelesc copiii mama. Simt nevoia să te strig, să-ți spun ce n-am apucat. Am stat la căpătâiul tău zilele acestea și simțeam nevoia să iau poziția de drepți ca pentru un salut, ca pentru un salut respectuos, un dureros salut de despărțire, de cea care mi-a fost prietenă și mamă spirituală. Ai fost adăpost și apărare pentru mine, singura care mi-ai fost alături și m-ai protejat, singura în brațele căreia am plâns și m-am simțit alinată. M-ai sprijinit și m-ai ajutat la necaz, m-ai încurajat să văd partea frumoasă a vieții, căci pentru tine viața era o bucurie.”, a mărturisit cu glasul în lacrimi actrița Liliana Mocanu.

Alexandru Arșinel resimte tot mai mult lipsa Stelei Popescu. Actorul, mai trist ca niciodată. Cum a fost surprins în spectacolul pentru sărbătorile de iarnă

Alexandru Arșinel resimte tot mai mult lipsa Stelei Popescu. În timpul evenimentului Arșinel părea mai trist ca niciodată, după cum se poate observa din imaginile publicate de Teatrul de Revistă, pe pagina sa oficială de Facebook.

Nemulţumirile actorului Dorel Vişan: „Noi, artiştii, nu suntem nişte instrumente ca să-i facem pe ceilalţi să râdă”

Actorul a dezvăluit că îi simte lipsa Stelei Popescu atât pe scenă, cât și în viața de toate zilele.

„Românii sunt triști fără Stela, dar se bucură atunci când o revăd pe micul ecran. Nu îmi e ușor! Nu ne-a fost ușor! Stela însemna foarte mult. Ea era un reper important pentru noi. Pentru teatru a fost un geniu unic al românilor. Câteodată mi se face frică fără ea. Oamenii poate așteaptă mai multe de la noi. Când eram împreună, puteam să dăm aproape totul.

Acum joc, oamenii sunt generoși și mă aplaudă. Joc și cu alți colegi și ușor, ușor, publicul se obișnuiește. N-am înlocuit-o pe Stela. Am jucat în continuare cu o fată foarte talentată, Ana Donosa, un moment pe care-l jucam de când trăia Stela și când ne hotărâsem să luăm în spectacol un băiat tânăr, Cristi Simion, care să joace cu ea și o fată cu care să joc eu.

La ea am fost acum două săptămâni, când s-au împlinit doi ani de când au murit. Am fost cu niște flori. Cineva a văzut, la un moment dat, că m-am retras și m-am urcat în mașină. A fost așa de frig și la vârsta mea frigul pătrunde repede. Din această cauză m-am retras, nu din lipsă de respect”, a declarat Alexandru Arșinel, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.