Drama secretă a lui Fuego. Află ce s-a întâmplat cu iubita lui, care urma să-i fie soţie

Fuego ascunde o dramă greu de descris. Solistul se şi vedea aşezat la casa lui, alături de iubita Ana Maria, cu care împărtăşea de 7 ani o intensă poveste de dragoste, când destinul l-a lovit pe neaşteptate. Iubita lui a pierdut două sarcini şi ulterior relaţia s-a rupt.

15 iun. 2013, 16:06
Drama secretă a lui Fuego. Află ce s-a întâmplat cu iubita lui, care urma să-i fie soţie

Ani buni, iubirea lui Fuego pentru Ana Maria s-a dovedit motorul unei relaţii care se părea că va sfârşi fericit, în faţa altarului. Relaţia lor a început în 2003 şi cei doi se completau perfect, ea chiar acceptând să apară în câteva videoclipuri ale cântăreţului, pe post de muza. În 2007, Fuego şi Ana Maria aranjaseră chiar şi nunta, la care naşi urmau să fie Irina Loghin, dar şi o pereche de prieteni vechi ai cuplului.

Potrivit wowbiz.ro, din păcate pentru solist şi pentru iubita lui, destinul a dat apoi lovitură după lovitura. Mai întâi, Ana Maria a pierdut după două luni prima sarcină, apoi şi pe a două, mai avansată, în trei luni.

Inevitabil, aceste drame au lăsat urme adânci şi anunţul despărţirii n-a surprins pe foarte multă lume.

„Relaţia mea cu Ana Maria nu mai exista. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice şi injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relaţia noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, declara amărât Fuego, care s-a ascuns apoi în muzică, încercând să uite drama care i-a afectat atât de mult viaţa sentimentală.