Drama SECRETĂ a Oanei Zăvoranu. „Am luat două candele şi…”

Oana Zăvoranu (42 de ani) a moștenit o sumă imensă de bani după decesul mamei ei, Marioara Zăvoranu. Acum, vedeta se răsfață și trăiește în lux, însă viața ei nu a fost întotdeauna așa.

24 ian. 2016, 16:38
Drama SECRETĂ a Oanei Zăvoranu. „Am luat două candele şi…”

Oana Zăvoranu a vorbit despre o perioadă grea din viața ei, când, spune ea, nu avea bani nimic măcar să plătească biletele pentru mijloacele de transport în comun. A mărturisit totul în cadrul unei discuții cu unul dintre fanii ei, în rubrica de comentarii pe o rețea socială.

CITEŞTE ŞI Oana Zăvoranu A CÂŞTIGAT procesul cu Pepe. UITE ce a decis INSTANŢA

„Mi-a fost mai greu decât pot spune vreodată în cuvinte… Am avut zile când pierdusem, hăituită de mama și Pascu când dansau la Măruță amândoi (că brusc se plăceau), când beam apă de la robinet, și cu ultimii bani am luat două candele, una pentru tata și una pentru Tutu (așa îi ziceam eu lui Zăvoranu), și m-am dus la cimitir. Iar de acolo, am sunat, cu lacrimi de jenă în gât, la o prietenă să o rog dacă mă poate duce până acasă, că era departe cimitirul (în Berceni) și nu știam să merg cu mijloacele de transport în comun, nu aveam bani de tichet”, a mărturisit oana Zăvoranu.