Drama şoferului care a lovit ursul care a agonizat 18 ore pe şosea a luat sfârşit. Cadou impresionant primit de acesta FOTO

Cazul ursului care a agonizat timp de 18 ore pe marginea şoselei după ce a fost lovit de o maşină a sensibilizat opinia publică şi a stârnit revoltă faţă de atitudinea pasivă a autorităţilor, însă puţini s-au gândit la pierderea suferită de cel care a lovit accidental animalul.

26 nov. 2019, 08:47

Pe cât de norocos se poate considera Gombos Ferencz (foto jos, în stânga) pentru că a scăpat fără răni după coliziunea cu ursul, pe atât de ghinionist a fost că a rămas fără principalul mijloc prin care asigura traiul de zi cu zi al familiei. Maşina a fost daună totală şi nicio instituţie a statului nu l-a despăgubit, pentru că nu era asigurată.

Citeşte şi Drama familiei care a omorât ursul. O fetiţă de doi ani se afla în maşină în momentul impactului: „Se trezeşte ţipând!”

Totuşi, şoferul ghinionist a primit ajutor acolo de unde se aştepta mai puţin. El a primit în dar o maşină de la un clujean impresionat de drama acestuia. „Dl Gombos Ferencz, a fost implicat în accidentul cu ursul, care a stat 18 ore in drum, in urma acestui accident a rămas fără mașină, necesara dansului și celor 6 copii și soția. Am simțit că trebuie să donez una din mașini și sper să aibă parte de ea fără evenimente!!!„, a transmis binefăcătorul, Gigi Ştefan, care a postat şi o fotografie alături de Gombos Ferencz şi maşina făcută cadou.