DRAMA SOFIEI VICOVEANCA. Artista cânta în timp ce fraţii ei erau duşi pe ultimul drum VIDEO

Publicat: Luni, 11 Iulie 2016 14:39 // Actualizat: Luni, 11 Iulie 2016 14:39 // Sursa: romaniatv.net

Sofia Vicoveanca are sufletul încărcat de remuşcări. Artista nu a ajuns să-şi ia rămas bun de la cei doi fraţi ai săi, care au murit unul după celălalt. A trebuit să urce pe scenă, dar spune că sufletul îi plângea de durere.

Când a primit vestea că frații ei au murit, Sofia Vicoveanca a simțit cum îi fuge pământul de sub picioare, informează România TV. Și-a ținut însă durerea în suflet și a urcat pe scenă ca să-și onoreze contractele. La înmormântare nu a reușit să mai ajungă.

Citeşte şi VESTE TRISTĂ despre SOFIA VICOVEANCA. Este nevoită să renunţe la multe din cauza LIPSEI BANILOR

"Doamne fereşte să cînţi, să faci lumea să danseze şi sufletul să-ţi plîngă", a mărturisti Sofia Vicoveanca. Pe 14 mai 2011, artista a cântat la o nuntă în Iași. Suferința i se citea pe chip deși făcea eforturi să-și ascundă durerea. Chiar atunci Constantin, fratele ei, era condus pe ultimul drum de familie. La fel s-a întâmplat și în ianuarie 2008, când s-a prăpădit Ion, cel de-al doilea frate al artistei.

"Ca într-un blestem a fost că la ambii fraţi, când a fost înmormântarea lor, la diferenţă de patru ani, a trebuit să cânt în ziua înmormântării lor. Nu a simţit nimeni, dar venind acasă, numai pereţii au ştiut ce era în sufletul meu", a mai spus Sofia Vicoveanca. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7509
RON
23 Mar
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H